SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A némettanulást segítő anyagok és oldalak az interneten

Beck Hajnalka [cikkei] - 2016-01-13
Nem egyszerű kiigazodni az internet kínálta nyelvtanulási lehetőségek között, de nem lehetetlen. Ehhez nyújt segítséget a cikkben található webinárium.
A némettanulást segítő anyagok és oldalak az interneten

Az internettechnológia fejlődésével  az internetes nyelvoktató ajánlatok is gyarapodnak. Vannak köztük ingyenes anyagok és fizetős hozzáférések – hogy mikor melyik verziót érdemes választani, azt a cél, az idő, a technikai lehetőségek és az anyagi lehetőségek döntik el.   Nem mindegy az sem, hogy milyen ismereteket illetve készségeket szeretne valaki fejleszteni – azaz nem mindegy, hogy valaki új szavakat szeretne tanulni, esetleg a nyelvtant gyakorolná, vagy beszélgetőtársakat keres. Az online anyagok útvesztőjében eligazodni nem egyszerű, így összegyűjtöttem pár oldalt, amelyek a német tanulást segítik és egy ingyenes webinárium keretében bemutattam őket.

 

 

Fotó: alexisdc/FreeDigitalPhotos.net

Beck Hajnalka


Beck Hajnalka
Nyelvtanár, online tutor

Elérhetőségeim:
Honlap: http://www.lingvico.hu/hajninyelviskolaja
http://nemetmunka.lap.hu/bemutatkozas/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja