SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Janikovszky Éva meseíró pályázat

Családinet [cikkei] - 2018-04-05
Május 2-ig lehet jelentkezni a 14-ik alkalommal meghirdetett Janikovszky Éva meseíró pályázatra - közölte a Fővárosi Szabó Ervin Könyvtár (FSZEK) az MTI-vel kedden.
Janikovszky Éva meseíró pályázat

A közlemény szerint a pályázók három korcsoportban (7-9 évesek, 10-13 évesek, 14-16 évesek) indulhatnak. Minden pályázó csak egy, nyomtatásban még meg nem jelent írással indulhat. Tematikai megkötés nincs, a terjedelmi korlát legfeljebb öt oldal. 
   
Pályázni magyarországi és határon túli településekről is lehet, a pályaműveket május 2-ig várják elektronikus formában a janikovszky@fszek.hu címen. A FSZEK és a Móra Kiadó közös pályázatának ünnepélyes eredményhirdetése június 1-jén, pénteken lesz.
   
A 2018-as Janikovszky Éva meseíró pályázatot a fővárosi önkormányzat támogatja, fővédnöke Szalay-Bobrovniczky Alexandra humán főpolgármester-helyettes.

Forrás: MTI

Indexkép: pixabay - Clker-Free-Vector-Images

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja