SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Családtervezés feng shuival

Kókai Kata [cikkei] - 2006-04-13
Életünkben központi szerepet játszik a család. Kezdetben szüleink és testvéreink, majd párkapcsolatunk és gyermekeink alkotják a biztos hátteret
Családtervezés feng shuival

A Feng shui életterületei életünk legfontosabb részeit képesek befolyásolni. A család, mint életünk egyik alappillére, külön életterülettel rendelkezik, mely egybeesik az egészség területével (kelet).

A család területe

A Feng shui szerint lakásunk keleti részén található az egészség, s a család területe. Ennek a résznek a tisztán és rendben tartása különösen fontos, hiszen ha elhanyagolják, az családon belüli ellentétekhez, vitákhoz vezethet.

Ha valaki úgy érzi, a családjában ellentétek feszülnek, vagy egyszerűen szeretné harmonikusabbá tenni családi kapcsolatait, a lakás keleti részére kell nagy figyelmet fordítania.

A család területét erősítő tárgyak:

- Közös fotók családtagokkal, barátokkal.
- Családtagoktól kapott ajándéktárgyak
- Jáde figurák
- Boldogságot tükrőző képek
- Egészséges növény

Tárgyak, melyek nem lehetnek ezen a területen:

- Nem működő óra
- Törött tárgyak
- Válási papírok
- Olyan tárgyak, melyek korábban vitához vezettek
- Korábbi kapcsolatok, előző házasság tárgyai

Családi szoba, családteremtés

A Feng shui szerint harmóniát teremt a családi szoba (nálunk nappali), mely nem csak egyetlen családtag, de az egész család tulajdona. Legjobb, ha a ház/lakás közepén helyezkedik el.

Ha valaki szeretne saját családot, de még nem talált rá az igazira, annak a lakás délnyugati területét kell megerősítenie.

Feng shui a gyermekáldásért

Ha a jó házasság már adott, de a gyermekáldás késik, a nyugati területet kell erősíteni fuksziával, gránátalmával, gyermekről készült fotókkal.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja