SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szerencsés növények a feng shuiban

Kókai Kata [cikkei] - 2006-04-17
Életünk felét töltjük munkahelyünkön, általában mégis elmarad a várva várt siker.
Szerencsés növények a feng shuiban

Sok esetben azonban minden csak a tárgyak megfelelő elrendezésén múlik. Ha belépünk egy szobába, vagy egy irodába, szinte azonnal megérezzük, hogy kellemes, vagy inkább lehangoló.

A térrendezésben központi szerepet játszik a harmónia kialakítása. Ha egy üzletbe belépve azt érezzük kellemetlen, "idegen" a hangulata, valószínűleg nem is vásárolunk annyit, mint egy otthonos, meleg hangulatú boltban.

A vidám, melegséget sugárzó környezet szinte vonzza a sikert, ezért fontos, hogy munkahelyünket is harmonikussá tegyük.

Növények az irodában

Irodánk délkeleti részén helyezzünk el szerencsehozó növényeket! A délkeleti terület az anyagi javakért felelős. A növénynek mindenképpen a sok pénzt kell szimbolizálnia, így levelei legyenek vastagok, kerek alakúak.

Minél több levele van, annál több pénzt hoz. Azonban el kell kerülni a hegyes, tüskés növényeket (főként a kaktuszt!), hiszen ezek levelei olyanok akár a mérgező nyilak, a teret megtöltik negatív energiával és balszerencsét hoznak.

Száraz-, mű- vagy élővirág?

Ha élő növényt nem tudunk elhelyezni, semmiképpen ne válasszunk szárazvirágot. A szárazvirág egykor élő volt, kiszárítva azonban "halott energiát" sugároz. Helyette érdemes művirágot használni, mely sokszor jobb is, mint az élő.

Az élő virág gondoskodást igényel. Ha elszárad, besárgul, megbetegszik, már nem hoz szerencsét. A művirágot azonban elegendő néha letakarítani, s biztos sikert hoz.

Jó, vagy rossz a kaktusz?

A Feng shui kedvelői sokszor olvashattak a hegyes, tüskés levelű növények rossz hatásairól. Azonban nem szabad megfeledkezni arról, hogy mindennek megvan a maga helye.

Egy seprű, ha a lakásban szem előtt van, negatív energiát sugároz, ha azonban estére kiteszzük az ajtó elé, távol tartja a betörőket.

A kaktusz is hasonlóképpen működik; a lakásban nem szerencsés, az udvaron, a bejárattól megfelelő távolságban azonban védelmet nyújt.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja