SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Térrendezés a munkahelyen

Kókai Kata [cikkei] - 2006-04-20
Akárcsak otthonunkban, munkahelyünkön is fontos szerepet kap az egyes tárgyak elhelyezése, sőt maga a munkaterület is.
Térrendezés a munkahelyen

Szerencsébb helyzetben vannak azok, akik saját irodában, netán saját vállalkozásukban dolgozhatnak, hiszen ők szabadon gazdálkodhatnak a teljes munkaterülettel.

Akik azonban irodában dolgoznak, sokszor nem választhatják meg munkaterületüket, azonban ekkor is számtalan apró fortély teheti könnyebbé a raglétrán történő előrelépést, s a magasabb fizetés elérését.

Észak, a karrier területe

Otthonunkban is sokat tehetünk a karrierépítés megkönnyítéséért. A lakás, vagy akár csak a nappali északi területén erősítése nagy segítséget jelent.

Helyezzünk el ezen a területen vizes tárgyakat- szobaszökőkutat, akváriumot, vagy vizet ábrázoló képet. Arra azonban ügyelni kell, hogy nem szabad túlzásba vinni a víz elem használatát.

A területet erősíthetjük továbbá természetes alapanyagú tárgyakkal, gyertyákkal, illetve kék textíliákkal (függönnyel, terítővel).

Feng shui az irodában

Íróasztalunk megfelelő elrendezése is fontos szerepet játszik. Fontos, hogy soha ne legyen tömve iratokkal, szeméttel, ez ugyanis negatív energiát sugároz, s a munkavégzésben is hátráltat.

Elrendezésében mindig jobbra lefelé csökkenjenek a méretek, tehát bal oldalon legyen a legmagasabb tárgy (pl. egy asztali lámpa), emellett jobbra egy alacsonyabb (pl. monitor), stb.

Szerencsehozó tárgyak

· Az íróasztal keleti felén elhelyezett jang energiát sugárzó virág szerencsét hoz. A legjobb a művirág, hiszen soha nem hervad el.
· Az íróasztal dél-keleti (pénz terület) részén elhelyezett húsos levelű növény szerencsét hoz az anyagiak terén. Ide kerülhet a gazdagság szimbóluma is.
· Az iratokon elhelyezett három, piros fonallal összekötött kínai pénzérme óvja személyes értékeinket.
· Helyezzünk el íróasztalunkon egy nagy kristályt, mely elősegíti az érvényesülést. A legjobb, ha a számunkra legmegfelelőbb alakzatot választjuk.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja