SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Festett teamécses tartók - ajándékok saját kezűleg

F-B Zsuzsi [cikkei] - 2008-12-03
Egyszerűen elkészíthető, mutatós ajándék!
Festett teamécses tartók - ajándékok saját kezűleg

 

Mécsesek saját kezűlegBoltban vásárolt, egyszínű teamécses tartóinkat, vagy egy simafalú vizespoharat (!) pár motívummal, színes filctollal, dekorációs üvegkaviccsal, esetleg üvegfestékkel remek ajándékká varázsolhatunk!
Egy egyszerű alkoholos filctoll is megteszi, de ha sötétebb színű alapra dolgozunk, célszerű mindenre fogó fedő filctollakat beszereznünk, széles színválasztékból választhatunk.

Arany és ezüstszínűek finoman keretezhetik a mintáinkat. (Ha javítani szeretnénk, körömlakklemosóval átitatott vattával, könnyen letörölhetjük az első verziót.) Száradás után folytathatjuk a munkát. Laposabb, szélesebb tetejű mécses tartót díszíthetünk színes, dekorációs üvegkaviccsal, de magasabb falú üvegek oldalára is ragaszthatunk belőle. Pillanatragasztót használjunk erre a célra. Nagyon mutatós!

Ha igazán gazdag árnyalatokra vágyunk, festhetünk üvegfestékkel is. Kicsit több gyakorlat szükséges hozzá, de bátran neki lehet vágni, mert frissen ez is könnyen javítható, de nagyon hamar rá lehet érezni az ízére, és munkáinknak már csak a képzelet szabhat határt!
Kreatív hobby boltokban minden alapanyag beszerezhető.

Örömteli ajándékkészítést és boldog Ünnepeket!


***

 

 

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja