SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Mikulás ötletek

[cikkei] - 2004-11-14
Ilyenkor minden gyerek rajzol, fest, ragaszt valamit a Mikulásnak!
Mikulás ötletek

Vegyünk egy egyszerű papírzacskót. Adjunk a gyermekünk kezébe egy jó minőségű zsírkrétát, és már festhetjük is a mikulást!

Az arcot kialakítjuk, és körülötte pirosba öltöztetjük a zacskót. Ha már elég formásnak látjuk, fogjunk egy adag vattát, aztán ragasszunk szakállat, bajuszt, a sapkára is rakjunk bojtot. Ugye milyen egyszerű?

                                             

Ha egy kicsit ügyesebbek vagyunk, kivágunk egy csizmát kartonból. Azt akár festékkel, akár krétával pirosra színezzük. Tetejére fehér csíkot ragasztunk vattából, vagy valamilyen "szöszösebb" fehér anyagból!

                                             

Csomagot is szívesen festenek a gyerekek!

Vágjunk ki keménypapírból megfelelő formát, húzhatunk bele olyan vonalakat, amitől még életszerűbb a csomag. Aztán jöhet az ecset és a piros festék!

                                              

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja