SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hazaérni csak oda lehet, ahol megértenek - fontos üzenete van ennek a karácsonyi videónak

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-12-21
Arra szeretnék felhívni a figyelmet, hogy a karácsony elsimíthatja a félreértéseket, és az őszinte odafigyelés közelebb hozhatja egymáshoz az embereket.
Hazaérni csak oda lehet, ahol megértenek - fontos üzenete van ennek a karácsonyi videónak

Érdemes megnézni és elgondolkodni az üzenetén

A Telekom idei karácsonyi kampányának központjában az odafigyelés, az egymás megértése, a szeretet és az empátia áll. A reklámfilm egy nemzetközi alkotói koprodukcióban készült

A film üzenete az, hogy a különböző hátterű embereket is összekötheti a karácsony. Gyakran a rosszul feltett kérdések miatt alakul ki nézeteltérés vagy konfliktus, a karácsony azonban remek alkalom arra, hogy összehozza az embereket és elsimítsa a félreértéseket. A lényeg az, hogy figyeljünk egymásra, próbáljuk meg megérteni és elfogadni a másikat még akkor is, ha különböznek a nézeteink, a világlátásunk. 

"Idei karácsonyi kampányunkkal azt szeretnénk elmondani, hogy az ünnep legnagyobb ajándéka a valódi odafigyelés. Meggyőződésünk, hogy egymás jobb megismerése előrevisz bennünket. Felelős márkaként fontosnak tartjuk, hogy egy olyan, nehézségekkel terhelt időszakban, mint a jelenlegi, egymás megértésére, az értő figyelemre biztassuk az embereket– nyilatkozta Pereszlényi Zoltán, a Telekom kereskedelmi vezérigazgató-helyettese.
 


Indexkép: Telekom / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja