SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nem adta át a helyét a repülőn az anyának, aki így nem tudott a gyerekeivel ülni - hatalmas vita kerekedett az ügyből

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-08-22
Az ügy heves vitát váltott ki a gépen. Voltak, akik a nő pártjára álltak, mondván, előbb kellett volna gondolkodni, ha az anya együtt akart ülni a családjával.
A nő egyébként azért nem adta át a helyet, mert aludni készült, a másik hely pedig nem az ablak mellé, hanem középre szólt volna.
Nem adta át a helyét a repülőn az anyának, aki így nem tudott a gyerekeivel ülni - hatalmas vita kerekedett az ügyből

Másfél órát aludt a repülés előtt és pihenni szeretett volna - ezért nem adta át a helyét az anyának

Amikor a nő el akarta foglalni a helyét a repülőgépen, arra lett figyelmes, hogy már ott ül valaki. Egy anya volt az, és így szólt: "Itt szeretnél ülni? Azt hittem, cserélhetünk, mert ők az én gyerekeim."

Hatalmas vita kerekedett az ügyből - minderről a Mirror írt. 

A nő a TikTokon árulta el, hogy mindössze másfél órát aludt a repülés előtt, ezért nagyon szeretett volna pihenni.
 

@myconquering Having had only 90 minutes of sleep the night before and knowing I had to give a presentation to 500 people, I desperately needed some sleep, so I did not agree to switch seats. 🤷‍♀️ Before anyone comes after me… the kids looked like they were about 11 and 15 years old. And the mom was in arms-reach of both of them from the middle seat in the row behind us. The mom proceeded to complain for at least 15 minutes to the person next to her loud enough for me to hear. But the woman actually defended me – several times. It was so kind and I appreciated it so much because I was feeling really guilty. 🤦‍♀️ ##airplaneseat##seatswitching##airplanekarens ♬ original sound - MyCONQUERing

 

Fel is ajánlotta, hogy átül a másik helyre, ha az szintén ablak mellett van, ám az anya jegye a középső ülésre szólt. Így azonban nem akart átülni a nő a másik helyre. 

Többen kritizálták, amiért nem adta át a helyét, de mint mondta, a saját érdekeit kellett néznie - ezért döntött az alvás mellett.

Mások védelmükbe vették a hölgyet, és arra hivatkoztak, hogy egyes járatokon külön fizetnek azért az utasok, hogy egymás mellett ülhessenek. Úgy vélik, ezt előbb kellett volna átgondolnia és elintéznie az anyának.

A People-nek nyilatkozott a Fora Travel utazási szakértője, Nicole Campoy Jackson, aki azt mondta, érdemes előre megtervezni, hogy ki hova ül a gépen, de ha nem sikerül egymás mellé foglalni, akkor a helyszínen már nem szerencsés helyet cserélni. Ha pedig valaki mégis cserét kér, ám a másik fél nem akarja átadni a helyét, akkor a problémát a légitársaságnak és a légiutas-kísérőknek kellene kezelniük. 

Indexkép: Lars Nissen képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja