SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Életveszélyben van a 9 éves kislány, aki a tragikus repülőnapon szüleivel együtt megégett

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-14
A kislányt 24 órás megfigyelés alatt tartják és naponta többször is műtik. Szülei már jobban vannak.
Életveszélyben van a 9 éves kislány, aki a tragikus repülőnapon szüleivel együtt megégett

Még mindig válságos az állapota a kislánynak, az egész falu imádkozik érte

Szeptember 10-én történt a tragikus baleset, amikor egy T28 Trojan típusú repülőgép lezuhant Börgöndön, a székesfehérvári repülőnapon. A repülőgép egy forduló közben billent meg, majd a földbe csapódott. 

A gépet Rózsavölgyi Vilmos vezette. Ő és a fia, Árpád is életét vesztette. Mindketten képzett pilóták voltak, saját pilótaképzőjük is volt. 

A repülőgép egy parkoló autóba csapódott, ami ki is gyulladt. Négyen égési sérüléseket szenvedtek, egyikük csak könnyebben sérült: őt a Fejér Vármegyei Szent György Kórházba szállították. A másik három sérültet pedig - a szülőket és a 9 éves kislányt - Budapesten kezelik. 

A szülők már jobban vannak, a 9 éves kislányt azonban naponta többször is műteni kell. Az egész falu imádkozik a felépülésükért.

A gyermeknek még mindig válságos az állapota, a lángoktól ugyanis mély égési sérüléseket szenvedett. A robbanás miatti légtömeg belső kárododást is okozhat nála, és a tüdeje is sérülhetett.

Tények úgy tudja, a család egy somogyi kistelepülésen él, az apa buszsofőrként, az anya pedig postai kézbesítőként dolgozik. Egy 20 éves fiuk is van, ő azonban nem volt ott a repülőnapon velük. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja