SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tomboló nyár

Harmatné Kositzky Ildikó Edit [cikkei] - 2009-07-29
A július általában a gyerekeknek is szabadság, mert ilyenkor nincs iskola és több helyen óvoda sem. Ezt az időszakot kihasználjuk, hogy a család együtt legyen, sőt az állatainkat is bevonjuk.
Tomboló nyár

Nekünk is vannak állataink, kutyák, cicák, malacka és mivel nagy kertünk van, nem is igazán megyünk üdülni. Nagyon jó együtt lenni itthon a kertben: bográcsozunk, az állatok is körülöttünk vannak, labdázunk, tollasozunk. Néha a víz hiányzik egy kicsit, de azt is megoldjuk egy nagy káddal. Persze a felnőttek kiszorulnak a vizből mert a kutyusok és a gyerekek birtokba veszik és megy a pancsolás.

Amig a férfiak főznek, mert ugye az nem kétséges, hogy ilyenkor ők a szakácsok - és sokszor jobban is csinálják, mint mi, nők - addig a hölgyek a traccsparti közben előkészülnek a finomság elfogyasztásához. Persze az ebédig gyerek, állat, felnőtt rendesen kifárad, a finom ebéd után pedig jöhet a csendes pihenő. Gyerek, állat és némelyik felnőtt is szunyókál, persze a piszkos munka a miénk, nőké, de hamar végzünk és mi is megpihenünk. Nem tart ám túl sokáig, mert mindenki ébredezik és jöhet ismét a játék.


Egyik hétköznap csak a szűk családdal kezdtünk egy kis kertipartit gondolván többen üdülnek vagy dolgoznak, de estére már sokan voltunk. Először az egyik szomszéd jött át, aztán a másik, aki szólt a barátjának, ők a gyerekeikkel jöttek. Ez a parti annyira jól sikerült, hogy máskor is megismételjük.

Nem fontos mindenáron a tengerpartra, vagy drága helyekre menni, sokkal barátságosabb, családiasabb az otthoni környezet.
Szerintem

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja