SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sport Beach & Camping - Természetesen több, mint strand

Családinet [cikkei] - 2010-08-02
 [X]

Egy igazi zöld vízparti nyaralásra vágysz?
Akkor látogass el az idén 10 éves gárdonyi Sport Beachre, az ország első öko szemléletű strandjára!

A Velencei-tó egyetlen Kékhullám Zászló minősítésű strandja az idén számos újdonsággal, érdekességgel várja az egészséges nyaralás iránt nyitott vendégeket esős időben is!
Sport Beach & Camping - Természetesen több, mint strand

Sport Beach - sóhomokA Sóker Sócentrummal közösen életre hívtuk az ország első strandi körülmények között létesített Himalájai Sóhomokozóját a gyerekek, míg  Sórelax szobát a felnőttek részére. A Lélek – Harmónia Szobában egyedül álló  hang-, fény-, és aromaterápiával várjuk a nyugalmat keresőket, míg a megfiatalodáshoz  aromaterápiás frissítő masszázzsal tudunk hozzájárulni. Az ezotéria iránt nyitott látogatóink, kineziológia és Bach-virágterápia segítségével Sport Beach - Fényterápiakereshetik a lelki egyensúlyt és a megoldandó problémák megoldásához vezető utat. Előzetes regisztráció után, egy utcai forgalomba tervezett elektromos autót  a Reva-t - a Sport Beach hivatalos szolgálati autóját - is ki lehet próbálni pénteki és szombati napokon. Augusztusban több alkalommal is lehetőség lesz találkozni Enrico zenei médiummal, aki személyre szabott aura-zenét készít a hozzá látogatóknak, mellyel az egészséges aurát, így egészséges szellemet, elmét, és testet is bevonzhatjuk.
Szombat délutánonként ismeretterjesztő előadásokkal várjuk Sport Beach - Röplabdalátogatóinkat, az egészséges- és környezettudatos életmód jegyében.

Ha aktív pihenésre vágysz, az öko strand 18 szárazföldi és vízi sportpályája – mint például strandfoci-, street ball-, lábtenisz-, petanque pályák –, ezen felül hétvégén vitorlázási-, szörfözési lehetőség, vízi aerobic, habparty, esti házibuli vár Rád!

2008-tól az ország első – és azóta is egyetlen – öko szemléletű Sport Beach Öko-strandstrandjaként működik a Sport Beach, ahol a hulladékot szelektíven gyűjtjük, a közösségi helyiségekben nyomógombos csaptelepeket és mozgásérzékelős világítást szereltünk fel, a kemping éjszakai világításának elektromos áramellátását szélgenerátor és napelem hibrid megoldásával biztosítjuk, a kemping zuhanyzóban a meleg vizet vákuumcsöves napkollektorral állítjuk elő, míg a hibrid járművel érkezők 50% kedvezménnyel parkolhatnak.

A Sport Beach rendezvényeiről, állandó programjairól még több infot találsz a www.sportbeach.hu oldalon.

Válaszolj helyesen 2010. augusztus 9-ig az alábbi kérdésekre! A helyes megfejtést beküldők között 10 db családi Sport Beach belépőt sorsolunk ki, amely 2 felnőtt és 2 gyermek egyszeri belépésére jogosít fel, és 2010. augusztus 30-ig lehet felhasználni.

Nyerj családi belépõt a gárdonyi SportBeachre!

1. Milyen új egészségmegőrző szolgáltatások közül válogathatnak a Sport Beach látogatói? (legalább két példát írjál!)
2. Hányféle sportpálya található a Sport Beachen?
3. Mióta működik öko szemléletű strandként?
4. Hány éves a Sport Beach?
5. Milyen minősítéssel büszkélkedhet a Sport Beach – a Velencei-tónál egyedülálló módon?

Csak bejelentkezett felhasználók nézhetik meg az eredményeket!



 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

Elhunyt a kisfiú, aki azt játszotta az iskolai kiránduláson a barátaival, hogy ki tud tovább a víz alatt maradni

A 13 éves Áront a baleset után sikerült újraéleszteni, ám pár nap múlva életét vesztette. Édesanyja elmondta a híradónak: a kisfiú napok óta másról sem beszélt, annyira várta az iskolai kirándulást.
8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

8-9 éves gyerekekkel teli busz borult árokba Kőszegnél - osztálykiránduláson vettek részt

A baleset során hatan könnyebben megsérültek, őket kórházba szállították.
A menstruáció előrehozása: így NE csináld! - Tények és veszélyes tévhitek

A menstruáció előrehozása: így NE csináld! - Tények és veszélyes tévhitek

Az élet különféle eseményei - mint például egy nyaralás, egy fontos találkozó vagy egy sportesemény - gyakran igénylik, hogy a nők előrehozzák vagy késleltessék menstruációjukat. Ezzel kapcsolatban azonban számos tévhit kering, és van, amelyik kifejezetten veszélyes és tilos is - Dr. Elek Csaba nőgyógyász szakértőnket kérdeztük a témáról.
Ezért kell rögtön lecserélni a vizes fürdőruhát

Ezért kell rögtön lecserélni a vizes fürdőruhát

A nyári hónapokban gyakran előforduló húgyúti fertőzések komoly kellemetlenséget okozhatnak, különösen a nők körében. A megnövekedett hőség, a strandolás és a nem megfelelő higiéniai szokások mind hozzájárulhatnak a fertőzések kialakulásához. A Budai Egészségközpont urológus főorvosa, Dr. Póth Sándor összefoglalja a legfontosabb tudnivalókat a témában, továbbá hasznos tanácsokat ad a megelőzésre és a kezelésre vonatkozóan.
Meglepő tények a látásunkról - Mindannyian színvakon születünk

Meglepő tények a látásunkról - Mindannyian színvakon születünk

A szem a testünk második legbonyolultabb szerve, ennél már csak az agyunk bonyolultabb. A látást annyira alapvető képességnek vesszük, hogy szinte bele sem gondolunk, mennyi mindent köszönhetünk neki. Az alábbi érdekességeket elolvasva pedig rá fogunk döbbenni, hogy eddig igencsak keveset tudtunk egyik legértékesebb részünkről.
A szerkesztő ajánlja