SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sport Beach & Camping - Természetesen több, mint strand

Családinet [cikkei] - 2010-08-02
 [X]

Egy igazi zöld vízparti nyaralásra vágysz?
Akkor látogass el az idén 10 éves gárdonyi Sport Beachre, az ország első öko szemléletű strandjára!

A Velencei-tó egyetlen Kékhullám Zászló minősítésű strandja az idén számos újdonsággal, érdekességgel várja az egészséges nyaralás iránt nyitott vendégeket esős időben is!
Sport Beach & Camping - Természetesen több, mint strand

Sport Beach - sóhomokA Sóker Sócentrummal közösen életre hívtuk az ország első strandi körülmények között létesített Himalájai Sóhomokozóját a gyerekek, míg  Sórelax szobát a felnőttek részére. A Lélek – Harmónia Szobában egyedül álló  hang-, fény-, és aromaterápiával várjuk a nyugalmat keresőket, míg a megfiatalodáshoz  aromaterápiás frissítő masszázzsal tudunk hozzájárulni. Az ezotéria iránt nyitott látogatóink, kineziológia és Bach-virágterápia segítségével Sport Beach - Fényterápiakereshetik a lelki egyensúlyt és a megoldandó problémák megoldásához vezető utat. Előzetes regisztráció után, egy utcai forgalomba tervezett elektromos autót  a Reva-t - a Sport Beach hivatalos szolgálati autóját - is ki lehet próbálni pénteki és szombati napokon. Augusztusban több alkalommal is lehetőség lesz találkozni Enrico zenei médiummal, aki személyre szabott aura-zenét készít a hozzá látogatóknak, mellyel az egészséges aurát, így egészséges szellemet, elmét, és testet is bevonzhatjuk.
Szombat délutánonként ismeretterjesztő előadásokkal várjuk Sport Beach - Röplabdalátogatóinkat, az egészséges- és környezettudatos életmód jegyében.

Ha aktív pihenésre vágysz, az öko strand 18 szárazföldi és vízi sportpályája – mint például strandfoci-, street ball-, lábtenisz-, petanque pályák –, ezen felül hétvégén vitorlázási-, szörfözési lehetőség, vízi aerobic, habparty, esti házibuli vár Rád!

2008-tól az ország első – és azóta is egyetlen – öko szemléletű Sport Beach Öko-strandstrandjaként működik a Sport Beach, ahol a hulladékot szelektíven gyűjtjük, a közösségi helyiségekben nyomógombos csaptelepeket és mozgásérzékelős világítást szereltünk fel, a kemping éjszakai világításának elektromos áramellátását szélgenerátor és napelem hibrid megoldásával biztosítjuk, a kemping zuhanyzóban a meleg vizet vákuumcsöves napkollektorral állítjuk elő, míg a hibrid járművel érkezők 50% kedvezménnyel parkolhatnak.

A Sport Beach rendezvényeiről, állandó programjairól még több infot találsz a www.sportbeach.hu oldalon.

Válaszolj helyesen 2010. augusztus 9-ig az alábbi kérdésekre! A helyes megfejtést beküldők között 10 db családi Sport Beach belépőt sorsolunk ki, amely 2 felnőtt és 2 gyermek egyszeri belépésére jogosít fel, és 2010. augusztus 30-ig lehet felhasználni.

Nyerj családi belépõt a gárdonyi SportBeachre!

1. Milyen új egészségmegőrző szolgáltatások közül válogathatnak a Sport Beach látogatói? (legalább két példát írjál!)
2. Hányféle sportpálya található a Sport Beachen?
3. Mióta működik öko szemléletű strandként?
4. Hány éves a Sport Beach?
5. Milyen minősítéssel büszkélkedhet a Sport Beach – a Velencei-tónál egyedülálló módon?

Csak bejelentkezett felhasználók nézhetik meg az eredményeket!



 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja