SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

7 ok, amiért nem hagyhatod ki a bükkösdi Ökoparkot

Családinet [cikkei] - 2014-06-27
Gondoltad volna, hogy a zselici dombok és a szelídülő mecseki lankák találkozásánál egy igazi földi paradicsom rejtőzik az érintetlen erdőségek szívében? Ez a bükkösdi Ökopark, ami a baranyai táj és természet minden szépségét felvonultatja a látogatók előtt.
7 ok, amiért nem hagyhatod ki a bükkösdi Ökoparkot

A több száz hektáros területen elterülő zöld sziget Pécs és Szigetvár között húzódik meg egy festői völgyben. A kiváló természeti adottságokkal megáldott park tematikus élményparkkal, állatsimogatóval és minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja közönségét, a kirándulni, vadászni, lovagolni, pihenni vágyó természetbarátokat. A környezettudatosság szempontjainak maximális tiszteletben tartásával kialakított Ökopark megújuló energiaforrásokat hasznosít, megőrizve a jövő generációnak legnagyobb kincsét, az érintetlen természetet.

A parkban, a régióban őshonos vadállatok és az ősi magyar háziasított fajták hosszú sora ismerhető és figyelhető meg természetközeli körülmények között. A felfedezést különböző hosszúságú és tematikájú tanösvények segítik, amelyek közül mindenki az érdeklődésének és a kondíciójának függvényében választhat. Érdemes egészen a dombtetőig sétálni, ahonnan páratlan kilátás nyílik a délen a Dráváig elnyúló vidékre. Van azonban kényelmesebb megoldás is: fogattal, hintóval, vagy télen akár lovas szánnal is bebarangolhatóak az Ökopark zugai.

A kalandok azonban itt nem érnek véget: lovas programok, vadászati lehetőségek, gyerek és ifjúsági táborok, kincskeresés, kézműves foglalkozások és még sok más színes és vidám elfoglaltság várja a vendégeket minden korosztályból az év minden hónapjában.

A tökéletes kikapcsolódásra a Hubertus Vendégházban tehetjük fel a koronát, ahol számos különféle wellness- és kényelmi szolgáltatás közül választhatnak a vendégek.

Az Ökopark Bükkösd:

  1. Ideális kirándulóhely barátokkal, családdal, óvodai csoporttal vagy munkatársakkal!
  2. A régió legkülönlegesebb, minden igényt kielégítő konferenciahelyszíne!
  3. Ideális vadászterület!
  4. A legjobb hely lovasoknak, ló-szeretőknek kezdőtől a profikig!
  5. Eszményi hely osztálykirándulásokhoz, ifjúsági táborokhoz!
  6. Remek színtere baráti összejöveteleknek!
  7. És ha ez még nem lenne elég: egész júliusban ingyenes a belépés!

Bővebb információ kérhető az info@okobukkosd.hu e-mail címen és a (+36) 73 578-501 telefonszámon.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja