SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Hogy lehet tökéletes a nyaralás gyerekekkel?

Németh Noémi [cikkei] - 2016-04-11
 [X]

Balaton part, csodaszép környezet, sport, játékprogramok. Csomagot szinte alig kell magunkkal vinni, mert a helyszínen minden adott. Egy hely, ahol a kicsik jól szórakozhatnak, szüleik pedig végre igazán ki tudnak kapcsolódni. És a legfontosabb: együtt az egész család, és mindenki jól érzi magát. Mi kell még?
Hogy lehet tökéletes a nyaralás gyerekekkel?


Gyerekekkel utazni komoly kihívást jelent a szülők számára, már csak a csomagok szempontjából is. Mire mindent bepakolunk, amire csak szükség lehet a kicsik ellátásával kapcsolatban, nagyjából akkora méretűvé válnak a bőröndök, ami mellett maga a család már szinte be se fér a kocsiba. Autó híján pedig a hátizsákok és egyéb táskák mérete és mennyisége miatt szinte lehetetlen bárhova is elutazni: sok család pont emiatt nem indul útnak, a hosszabb utazás és nyaralás gondolata fel sem merül.

Mit szólnátok egy szállodához, ahol olyan komoly felszereléssel várnak, hogy szinte alig kell valamit otthonról vinnünk? Anya, apa, baba, nagyobb gyerekek, néhány ruha és tisztálkodási kellékek, fényképezőgép – be a kocsiba, vagy fel a vonatra, és irány a Balaton!

A Hotel Azúr Wellness egy olyan szálloda, mely kivételes figyelmet szentel a kisgyermekkel érkező vendégeknek. A családi szobák és lakosztályok felszereltségének köszönhetően nem kell az egész gyerekszobát magunkkal cipelni a kényelmes pihenés érdekében.
A szobákban babaágy található gyerekágyneművel, fürdető kád, bili, fellépő, WC szűkítő, pelenkázó lap, mikrohullámú sütő, cumisüveg melegítő és még sok más hasznos gyermekholmi is rendelkezésre áll.

A szálloda kedves kabalaállata – Azúrka – izgalmas programokkal várja a legkisebb vendégeket, így a szülők is pihenhetnek egy kicsit: a gyermekek szórakoztatásáról gondoskodik Azúrka.
Az Azúr Gyermekklubban a kicsik színes programok és megannyi meglepetés között válogathatnak: kreatív játékok, kézműves programok, sportprogramok, gazdagon felszerelt játszóház.

Ha kamasz gyerekkel érkeztek, akkor is találhattok számára megfelelő szórakozási lehetőséget: bowling, biliárd, rex, csocsó, darts és léghoki eszközökkel felszerelt Snack& Bowling Bár formájában, ha esetleg a Balaton nem lenne elég, vagy éppen rossz lenne az idő.

Jó időben a szállodát körülölelő hathektárnyi ősfás parkban is sétálhatunk egy nagyot – a kicsik bogarászhatnak, gyűjtögethetnek, mókusvadászatra indulhatnak. Sportolásra is akad lehetőségünk bőven: salakos teniszpályán, műfüves futballpályán, vagy bérelt kerékpáron.
Családi pingpongbajnokságba is belekezdhetünk, ám valószínű, hogy a legtöbb szárazföldi sporttevékenység addig fog csak tartani, míg meg nem látják a kicsik a Hotel Azúr saját, homokos strandját a medencéktől karnyújtásnyi távolságra. Ekkor indulhat az úszás, pancsolás, vízi csata! A szülők pedig a élvezhetik a napfényt, a gyönyörű látványt és esténként kellemes koktélokkal frissíthetik fel magukat.

A szálloda étterme is alaposan felkészült az apró vendégek rohamára: külön gyermekbüfé és játszósarok is a rendelkezésükre áll, így elkerülhetjük a tipikus éttermi, unatkozós problémákat, amikor a kicsi már annyira menne – de a család többi tagja még a levest sem ette meg –, és unalmának hangot is ad, úgy, hogy az egész étterem tudjon róla. Imádjuk a játszósarokkal ellátott éttermeket! Ha egyszer kipróbálod, te is rá fogsz jönni, milyen zseniális találmány.
Amíg a kicsik játszanak, a család nyugodtan tömheti meg a hasát. Büféasztalos választékban még a válogatós óvodás és a változó ízlésű kamasz gyermek is megtalálhatja a kedvenc fogását, melyek jellemzően idényjellegű, friss alapanyagokból készülnek, ügyelve az egészséges táplálkozás alapjaira is.

A Hotel Azúr Wellness és Konferencia Szálloda négy csillagának köszönhetően az igényes környezet garantált. A mediterrán stílusú hotel – amely a maga közel 1000 négyzetméternyi vízfelületével büszkélkedő wellness- és fürdőcentrumával a régió egyedülálló komplexuma – évszaktól függetlenül biztosítja a kikapcsolódást és a pihenést. Ide akár télen is ellátogathattok „nyaralni”, hisz pezsgőfürdő, gyermekmedence, kinti és benti élményfürdő, finn szauna, gőzfürdő, illatkamra, sókamra és Kneipp fürdő is vár - egész évben.
 

Kedvezmények családok számára

A Hotel Azúr akciós tavaszi csomagajánlatai különleges kedvezményeket és extra szolgáltatásokat kínálnak a gyermekkel érkező vendégeknek.

Nagycsaládos vendégek esetében minden 10 éven aluli gyermek pótágyon történő elhelyezése ingyenes, csakúgy, mint a szálloda Snack& Bowling Bárjának játékai – egy órán át -, melyeket díjtalanul ki lehet próbálni. A babával utazó vendégeket a különleges szobai babafelszereléseken túl egy 5000 Ft-os wellness kuponnal ajándékozza meg a szálloda.
 

NYEREMÉNYJÁTÉK!

Szeretnél kikapcsolódni a családoddal? Most a siófoki Azúr Hotelbe nyerhettek tőlünk 2 éjszakás családi pihenést (2+2 főre).
Ahhoz, hogy a Te családod lazítson ebben a szuper hotelben, nincs más dolgod, mint április 17. éjfélig válaszolni a feltett kérdéseinkre, mi pedig másnap a helyes választ beküldők között kisorsoljuk a nyertest, aki megnyerik tőlünk a pihentető hétvégét.

A nyereményjátékban való részvétellel minden játékos hozzájárul, hogy a Hotel Azúrtól hírleveleket kapjon a jövőben, ehhez nevét és e-mail címét átadjuk a hotelnek (itt tekinthető meg a Hotel Azúr Zrt. Adatvédelmi Szabályzata).

A nyeremény Felhasználható 2016. dec. 24-ig, kivéve a kiemelt ünnepnapokat és a 2016.07.01-08.24. közötti időszakot.

A nyertest e-mailben értesítjük.

Nyerj 2 éjszakás szállást 2+2 fő részére a Hotel Azúrban!

1. Milyen éttermek várják a Hotel Azúrban a kisgyerekekkel érkező családokat?
2. A gyermekkel érkező vendégeket milyen csomagajánlatokkal várja a Hotel Azúr?
3. Mi a neve szálloda kedves kabalaállatának?

Csak bejelentkezett felhasználók nézhetik meg az eredményeket!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Életét vesztette Sallai Nóra ötéves kisfia az autóbaleset következtében

Életét vesztette Sallai Nóra ötéves kisfia az autóbaleset következtében

Szeptember 27-én történt a súlyos karambol, melyben Sallai Nóra színésznő és kisfia életveszélyes sérüléseket szenvedett - azóta kórházban ápolták őket. A szörnyű baleset mára azonban felfoghatatlan tragédiává változott.
Súlyos autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia - egy 15 éves lány menthette meg a nő életét

Súlyos autóbalesetet szenvedett a Jóban Rosszban színésznője és kisfia - egy 15 éves lány menthette meg a nő életét

Hatalmas karambol történt pénteken, Sallai Nóra és 5 éves kisfia életéért jelenleg is küzdenek a kórházban. Egy 15 éves lány is azok között volt, akik azonnal odarohantak a baleset helyszínére, hogy segítsenek. A cikk a nyugalom megzavarására alkalmas, csak erős idegzetűek olvassanak tovább.
5 betartható szabály a szív egészségéért

5 betartható szabály a szív egészségéért

Európában és hazánkban is vezető haláloknak számítanak a szív- és érrendszeri betegségek, emiatt pedig nem lehet eleget beszélni a szív- érrendszer egészségéről, a megelőzésről, a kezelés lehetőségeiről és a saját felelősségünkről. Erre ad jó apropót a Szívünk Napja, amelynek kapcsán dr. Jenei Zsigmond Máté, a Kardioközpont kardiológusa, belgyógyász szolgált könnyen betartható szívvédő tanácsokkal.
SüNI Fogászat - Új, korszerű rendelő várja a kisbetegeket a Bethesda Gyermekkórházban!

SüNI Fogászat - Új, korszerű rendelő várja a kisbetegeket a Bethesda Gyermekkórházban!

Akár már bódításban is elvégezhetők egyes fogászati és szájsebészeti beavatkozások a Bethesda Gyermekkórház SNI Fogászati Ambulanciájának újonnan kialakított rendelőjében. Az új kezelőegység és rendelő célja, hogy a sajátos nevelési igényű - közülük is kiemelten az autizmussal élő - gyermekeknél a vizsgálat, illetve a beavatkozás minél gördülékenyebb legyen, és a lehető legnagyobb biztonságban érezzék magukat az ellátás teljes ideje alatt.
"A halloween a sátánisták ünnepe!" - egy szigetszentmiklósi óvoda hosszan írt arról, miért nem szabad részt venni benne

"A halloween a sátánisták ünnepe!" - egy szigetszentmiklósi óvoda hosszan írt arról, miért nem szabad részt venni benne

"Hallooween nagyon veszélyes mindenkire nézve. Nem kell átvegyünk semmilyen idegen néptől pogány ünnepeket, szokásokat! Ennek a megemlékezése az méltó a keresztyén emberekhez" - írták egy hosszú posztjuk végén.
A szerkesztő ajánlja