SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Megújul Az Inkák Aranya kiállítás! - Új infopanelek és projektoros vetítés fokozza a látogatói élményt

Családinet [cikkei] - 2019-04-26
 [X]

A hatalmas érdeklődés hatására, a látogatói visszajelzéseket kiértékelve a szervezők úgy döntöttek, hogy átrendezik és még modernebb technológiával látják el a letűnt civilizáció emlékeit bemutató tárlatot. A munkálatok miatt 2019. április 29-én, hétfőn a kiállítás zárva tart, másnap azonban számos újdonsággal kibővítve várja a látogatókat.
Megújul Az Inkák Aranya kiállítás! - Új infopanelek és projektoros vetítés fokozza a látogatói élményt

A kiállítás világszínvonalú világítástechnikával gazdagodik és április 30-tól új infopanelek gondoskodnak arról, hogy az érdeklődők még több hasznos információt kapjanak az inkákkal kapcsolatban.

- Ezen túlmenően Magyarországon ritkán látott projektoros vetítésekkel és audiovizuális eszközökkel fokozzuk a látványvilágot. A magas látogatószámnak köszönhetően rengeteg visszajelzést kaptunk, ezeket kiértékelve végeztük el a kincsek átrendezését. A több száz éves aranykincsekhez kizárólag néhány szakember érhet hozzá, így ez egy igen időigényes, aprólékos folyamat - mondta Oláh Zsuzsanna, a kiállítást szervező JVS Group Hungary marketing- és kommunikációs igazgatója.  Az ultramodern technikával felszerelt, a kontinensen egyedülállónak számító kiállítás nyár közepéig várja a látogatókat a belvárosi Komplexben.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja