SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A legnagyobb hazai sztárok újra a VOLT-on

Családinet [cikkei] - 2022-03-10
 [X]

Megérkeztek a magyar nevek is a Telekom VOLT Fesztiválra, első körben rögtön mintegy 60 fellépőt jelentettek be a szervezők. A listán szerepel a Halott Pénz, Krúbi, a Bagossy Brothers Company, a Tankcsapda, jön a Carson Coma, Azahriah, Majka & Curtis, Dzsúdló és sokan mások. 2022. június 21. és 25. között újra lesz VOLT Sopronban - már nagyon várjuk.
A legnagyobb hazai sztárok újra a VOLT-on

A nemzetközi mezőnyben már számos világsztár napvilágra került a Telekom VOLT Fesztivál idei felhozatalából, köztük a Muse, a The Killers, a Sum41, a Bring Me The Horizon vagy Yungblud. Most a fesztivál szervezői a magyar fellépők egy részét is közzétették, amelyből kiderül, hogy a legfontosabb bandák és előadók idén már biztosan nem hagyják ki a VOLT-ot. A felsorolás pedig még folytatódik.

Álljon itt a lista ABC sorrendben: 30Y, Abigel, Analog Balaton, Andro, Aurevoir., Azahriah, B'Andre, Bagossy Brothers Company, bëlga, Beton Hofi, Bevild & MSF, Blahalouisiana, Bohemian Betyars, Brains, ByeAlex és a Slepp, Carson Coma, Csaknekedkislány, Dé:Nash, Down for Whatever, Dublic, Dzsúdló, Elefánt, Esti Kornél, Fish!, Follow The Flow, Fran Palermo, Galaxisok, Ganxsta Zolee és a Kartel, Halott Pénz, hiperkarma, Hősök, Irie Maffia, Ivan & The Parazol, Jumodaddy, Krúbi, Lidocain Night, Lithium Night, Lord, Majka & Curtis, Margaret Island, Mary Popkids, Middlemist Red, Müller Péter Sziámi AndFriends, Myamo, NECC Party, Nosphere, ON THE LOW feat.: Filo, Nasiimov, Gyuris, Ibbigang, AKC Misi, DJ Gozth, Slowgod, Paddy and The Rats, Pál Utcai Fiúk, Perrin, Platon Karataev, Punnany Massif, Ricsárdgír, Road, Saya Noé, Slow Village, Skrude, Superflake, Supernem,  Tankcsapda, Tesco Disco, Tits / Metzker x Yamina, Vad Fruttik, Wellhello.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja