SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Azahriah is fellép az EFOTT-on

Családinet [cikkei] - 2024-02-02
Azahriah, a magyar fiatalok legtöbbet hallgatott előadója is fellép az idei EFOTT-on. A 22 éves zenész idén csak limitált számú koncertet ad, köztük - először Magyarországon - három teltházas eseményt a Puskás Arénában, így fellépése a nyár legnagyobb egyetemista bulijának számító EFOTT szombati napján igazi különlegesség lesz. Azahriah mellett július 10. és 14. között olyan előadók koncerteznek majd a Velencei-tó partján, mint Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.
Azahriah is fellép az EFOTT-on

Azahriah a legfiatalabb magyar zenész, aki teltházas koncertet adott a Papp László Sportarénában, és az első, aki három teltházas eseményt is összehoz a Puskás Arénában. 22 évesen a legtöbbet hallgatott előadónak számít a magyar fiatalok körében, és Európa több országában is rendkívül sikeres.

„Idén csak limitált számú koncertet ad a fiatalok egyik legnagyobb kedvence, így különleges lehetőséget jelent, hogy a nyár legnagyobb egyetemista buliján, az EFOTT-on is ott lesz – mégpedig a fesztivál szombati napján” – jelentette be Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

Mellette pedig olyan magyar sztárokkal találkozhatnak idén a fiatalok, mint Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat. Az idei fesztivál házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a központi gondolata pedig a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása.

Nyitókép: Facebook / EFOTT

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja