SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Zártosztály koncert a RockHázban!

Kurcz Orsi [cikkei] - 2024-05-08
A Zártosztály zenekart ma már nem kell bemutatni senkinek sem, pedig anno, egyetlen koncertre álltak össze 2013 telén. Aztán a sors mégis úgy hozta, hogy állandó csapattá váltak, a közönség pedig napjainkban nem is nagyon tudná nélkülözni ezeket a nyolcvanas évek őszinte rockidőszakába tette zenei utazásokat.
Zártosztály koncert a RockHázban!

Az egykori Edda tagokból alakult csapat műsora ugyanis csupa legendás nótából áll - a ’85-’87 közti szakaszban írt és előadott klasszikusok kelnek új életre a Zártosztály bulikon, vagyis többek között a Gyere Őrült, a Veled vagyok, a Lisztománia, a Változó idők, az Ünnep, vagy éppen a Kör, és még jó néhány ikonikus Edda sláger.

Persze az elmúlt tizenegy évben változott a zenekar tagsága, volt, aki elhagyta a fedélzetet, mások pedig csatlakoztak a nem mindennapi csapathoz – de ez a nosztalgia minőségén mit sem változtatott. Az örökzölddé avanzsált rocknóták jelenleg az Edda egykori muzsikusai, úgy, mint Csillag Endre „Csuka”, Mirkovics Gábor „Zserbó”, Donászi Tibor „Tipcsi”, Lázár Zsigmond „Zsiga” valamint Kiss Zoltán énekes interpretációban szólalnak meg – így május 10-én pénteken, a budakalászi estén is várhatóan időgép repíti majd vissza a közönséget a nyolcvanas évek utánozhatatlan klubhangulatába..

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja