SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Élményekkel és szórakoztató borzongással vár az éjszakai erdő!

Családinet [cikkei] - 2023-10-30
Az erdei állatok gyakran velünk, emberekkel fordított módon élnek: náluk a nappal a rejtőzködve pihenés, az éjszaka a munka, azaz a táplálékszerzés ideje. A Budakeszi Vadaspark hazánkban őshonos állatfajai a Vadaspark szakemberivel karöltve október végén bepillantást engednek a látogatók számára az erdő állatainak éjszakai életébe.
Élményekkel és szórakoztató borzongással vár az éjszakai erdő!

Érdemes a most kezdődő őszi szünidőt a természetben, Európa és a Kárpát-medence őshonos állatai között is tölteni. A család minden generációja számára az élménytanulás kalandját kínálja a Budakeszi Vadaspark.

A szünet első napján a madaraké a főszerep! A madárgyűrűzés több mint 100 éve használt kutatási forma, amelynek segítségével megismerhetjük a madarak költözését, szokásait. Október 30-án a látogatók Hermann Ottó nyomába erednek, hogy felfedezzék a madárgyűrűzés rejtelmeit. A Budakeszi Vadaspark zoopedagógusai az élmény alapú pedagógiában hisznek, november 2-án olyan igazi állati „alkatrészeket” érinthetnek meg a látogatók, amelyeket a múzeumokban csak vitrinek mögül vizsgálhatunk. A Tapi-Zoo alkalmával valódi szőröket, koponyákat, agancsokat és más érdekességeket vehetünk kézbe.

Budakeszi Vadaspark - Nyestkutya

November 3-án kézműves programok, és a környezeti neveléssel, ismeretterjesztéssel, aktív természetvédelemmel, valamint ökológiai gazdálkodás és népi hagyományőrzéssel foglalkozó PANGEA Egyesület várja a látogatókat. Az őszi szünet utolsó napján, november 4-én pedig a Picinke játszóház ügyességi feladatai várják a gyerekeket.

Ünnepeld az ősi kelta eredetű Halloweent erdei környezetben, búcsúzz októbertől az erdő kapujában!

Idén is lesz a már hagyománynak számító Halloween program a Budakeszi Vadasparkban. Október 31-én 17:00 órakor újra megnyílnak a Vadaspark kapui, hogy minden érdeklődő egy hátborzongató és izgalmakban gazdag éjszakát tudjon eltölteni erdei környezetben. A látványetetések különleges világításért a Hold felel, megannyi állat lesz látható testközelből, például medve, farkas, sakál, vagy a róka és hiúz is! Az Állati Jó Bemutató az éjszaka rejtelmes állatairól fog szólni, izgalmas és vicces történetekkel fűszerezve. A legkisebbektől, a legnagyobbakig mindenki egyaránt talál magának való kihívást! A legmerészebbek kipróbálhatják magukat a Bátorságpróbán, ahol akár óriási sáska és kígyó is feltűnhet, míg a Picinke játszóházban és a Kristály Kuckóban a játékos tanulás örömeiben merülhetünk el.

A teljes jelmezben érkezők a belépő árából 50% kedvezményt kapnak, azonban senki nem marad maskara nélkül, Halloween varázslatát arcfestő segíti megidézni.

A program kavalkád 22 óráig tart, pénztár zárás 21 órakor. Jegyek a helyszínen kaphatók: felnőtteknek 3600 Ft, gyerekeknek 1700 Ft. A részletes program itt olvasható.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja