SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ingyen öleléssel tér vissza az EFOTT Yeti Valentin-napon

Családinet [cikkei] - 2024-02-13
Valentin-napon visszatér egy rég látott nagy kedvenc, az EFOTT Yeti: a budapesti Deák Ferenc téri metróbejáratnál várja a járókelőket egy ingyenes öleléssel.
Ingyen öleléssel tér vissza az EFOTT Yeti Valentin-napon

A jetinek különleges szerepe volt a vándorfesztivál életében: lábnyoma mutatta meg, hogy az adott évben hol lesz az EFOTT. Rövidesen kiderül, hogy idén pontosan milyen szerepben tér vissza a jeti a Velencei-tó partján immár megállapodott fesztivál életébe.

Az EFOTT az egyetemisták fesztiváljaként 2024. július 10. és 14. között a nyár egyik legjobb bulijával és nappali programkínálatával várja a jelenlegi vagy egykori egyetemistákat. Olyan előadók koncerteznek majd a Velencei-tó partján, mint Azahriah, Majka, Krúbi, a VALMAR, Manuel, Dzsúdló, T. Danny, Lil Frakk, a BSW, Metzker Viki, a Margaret Island, az Irie Maffia, a Blahalouisiana vagy éppen a Punnany Massif.

Az idei fesztivál házigazdája az Óbudai Egyetem lesz, a központi gondolata pedig a digitalizáció, az innováció, a fenntarthatóság és a zöld energia felhasználása.

Az esemény időpontja: 2024. február 14. 7:00-9:00

Helyszín: Deák Ferenc téri metróbejárat

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja