SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon

Családinet [cikkei] - 2022-07-15
Az egyetemisták fesztiválján már az első napon is a fürdőzés, sport és az aktív kikapcsolódás volt a főszerepben, este pedig T.Danny, Dzsúdló, BSW, Metzker Viktória és sokan mások gondoskodtak arról, hogy hatalmas bulival induljon az idei EFOTT. Csütörtökön Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello veszi birtokba a nagyszínpadot.
Látogatói rekorddal indult az EFOTT: sosem voltak ennyien az első napon

A szerda lett az új szombat a Velencei-tóhoz hazatérő EFOTT-on, amely már első napján bizonyította, hogy az egyetemi hallgatók egyik legnépszerűbb fesztiválja.

„Annyian voltak az első napon, mintha minimum hétvége lenne, és egy nemzetközi sztárfellépő csinálná a bulit, pedig „csak” a fiatalok szabadultak fel a nagyszínpadra: T. Danny, Dzsúdló, BSW és Metzker Viktória töltötte meg a nagyszínpadi küzdőteret. Az end show is hatalmas volt: Metzker Viktória utolsó számaira visszatért Miss Mood, valamint T. Danny, BSW mellett a ValMar is feltűnt a nyár slágerével, az Úristennel" – mondja Budai Marcell, az esemény sajtófőnöke.

A csütörtök is erős lett: a nagyszínpadot Horváth Tamás, a Bagossy Brothers Company, ByeAlex és a Slepp, valamint a Wellhello vette birtokba. Gyors ütemben fogynak a jegyek, így mindenkinek érdemes mielőbb beszerezni a belépőket.

Programból nincs hiány: két kültéri színpadot, két arénát, számtalan zenei színpadot, család- és hallgatócentrikus programokat, valamint rengeteg meglepetést is kínál a legszerethetőbb, legzöldebb, leghűsítőbb nyári zenei fesztivál. A rendezvény területét idén először madártávlatból is meg lehet ismerni, a Schönherz Iskolaszövetkezet által üzemeltetett óriáskeréknek köszönhetően.

Aki pedig meghittebb kikapcsolódásra vágyik, például öregdiákként korábbi egyetemi barátaival szeretne ünnepelni, azt az Alumni Fiktív Music Stage-en színvonalas jazz, blues, funk, hip-hop, latin, reggaeton és soul koncertek, valamint bor- és koktélkülönlegességek és különleges gasztronómiai élmények várják.

EFOTT logó

Részletes program: https://efott.hu/programok/
Időpont: 2022. július 13-17.
Helyszín: Velencei-tó, Sukorói-félsziget
A fesztivál Facebook oldala: https://www.facebook.com/efott/

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja