SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag

Családinet [cikkei] - 2024-04-15
Harminc újabb hazai nevet jelentett be a Coca-Cola SZIN az Armin Van Buuren, Kamrad, Zara Larsson nemzetközi sor mellé, így már több, mint félszáz fellépő ismert az idei nyárzáró buli előadói közül. Ne feledjük: augusztus 28-31., Szegedi Partfürdő!
Szeged, Tisza-part és SZIN-es buliforgatag

A hazai fesztiválszezon legnagyobb nyárzáró bulijára, a Szegedi Ifjúsági Napokra - mely tavaly Coca-Cola SZIN néven még nagyobb fordulatszámra kapcsolt - az elmúlt években már jóval a fesztivál előtt elkeltek a bérletek, tavaly volt olyan nap, hogy a napijegyek is elővételben elfogytak, pedig már egy megnövelt vendégtérrel várták a látogatókat. „Nem az a célunk, hogy rekordokat döntögessünk, hanem minden évben szeretnénk egy olyan fesztiválélményt nyújtani, ami emlékezetes lezárása a hazai, sokszínű zenei fesztiválévadnak" – mondta Kolonics Erika, a Coca-Cola SZIN főszervezője. „Az egy kiváló adottság, hogy Szeged belvárosához egy ugrásra, de a Tisza-parti természet közelségében építhetjük fel a fesztivált, ezt igyekszünk egy olyan programkínálattal feltölteni, melynek gerincét nemzetközi sztárok, nagy hazai fesztiválkedvencek adják, de szívesen mutatunk be minden évben feltörekvő új zenekarokat, előadókat is" – tette hozzá a főszervező.
 
A nemzetközi sztárokat már ismerjük: nyár végén Szegedre érkezik a trance mozgalom "zászlóvivője", Armin Van Buuren, az „I Believe" című dalával a toplisták élére tört Kamrad és a svéd világsztár, Zara Larsson, akinek új lemezét itt hallhatjuk Magyarországon először élőben. Az is már közismert, hogy Azahriah a Coca-Cola SZIN-en zárja majd a fesztiválnyarat.
 
A hazai listát most 30 újabb névvel bővítették a szervezők. Ők: a Carson Coma, Majka, Beton.Hofi, a Margaret Island, a Parno Graszt, a Blahalouisiana, a Honeybeast, a Punnany Massif, Ganxsta Zolee és a Kartel, 6363, Bruno x Spacc, az Esti Kornél, a Magna Cum Laude, az Anima Sound System, a Konyha, az Aurevoir., a Hűvös, ajsa luna, a Gypo Circus, Metzker & Friends, azaz Metzker Viktória, Koósz Milán, Pumped Gabo, Pixa, Szalonna és Bandája, a K-OSZ DISCO, OTL-IBBIGANG x Gyuris, kristoaf, Rácz Gergő és Orsovai Reni valamint a Hangfoglaló program keretében érkező feltörekvő zenekarok, előadók, mint a Gorg & Benzol, Lenkke_, Juhász Zoli és zenekara és a Vodka For Kids.

Szegedi Ifjúsági Napok - fellépők

A Coca-Cola SZIN korábban már bejelentette, hogy a hazai felhozatalban a Tisza-partra érkezik majd – mások mellett - Dzsúdló, a Bëlga, Krúbi, Pogány Induló & Ótvar Pestis, Rúzsa Magdi, a Follow The Flow, az Analog Balaton, a CsakNekedKislány, a Wellhello és sokan mások.

Bővebb információ itt: www.szin.org

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja