SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Keményebb zenére vált a hétvégén a Plázs

Családinet [cikkei] - 2024-05-24
Május 25-én a metál zene rajongói gyülekezhetnek a siófoki Plázson. A "Balaton nagyszínpadán" ezúttal a 20. születésnapját ünneplő Road zenekar dupláz majd, a két koncert között pedig a modern metál töretlen lendülete sodorja a balatoni estébe a nagyérdeműt a Down For Whatever buliján.
Keményebb zenére vált a hétvégén a Plázs

Hatalmas volt az érdeklődés a Plázs nyitóhétvégéjén: a Pünkösdi Szezonnyitó koncertjeire és azt követő partikra mintegy 25 ezer látogató gyűlt össze a Siófoki Nagystrandon.

Az erős nyitás után nincs megállás, május 25-én ugyanis egy keményebb napra számíthatunk a Plázson. Születésnapi duplakoncerten köszönthetjük ugyanis a látványos és dinamikus produkcióikról híres Road zenekart, akik történetükben először lépnek fel a Balaton legmenőbb koncerthelyszínén. A 2004-ben alakult rock-metál zenekar eleddig számos arany- és platinalemezt tudhat magáénak, nagyfesztiválok állandó fellépői. A szombatot tehát a Road egy akusztik koncerttel vezeti fel. Azt követi majd a dalaikban ugyanúgy egyfajta lázadó társadalomkritikát, mint mélyebb, emocionális gondolatokat megfogalmazó Down For Whatever banda és végül visszatér a színpadra a Road az eredeti, metál hangzással. Ezúttal a 20 év terméséből válogatott legjobb dalaikkal durrantva be az éjszakát és bizonyára felcsendülnek az ismert dallamok, mint a Világcsavargó, a Megint nyár, a Túlzó kámfor illat.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja