SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Nőmagadért minden nap

Knolmár Marica [cikkei] - 2012-01-03
A mesterséges életmód és a válság, sok energiát vesznek el, ha nem energetizáljuk Nőmagunkat körültekintően! Ennek következtében különböző problémák jelentkeznek akár a párkapcsolat, az emberi kapcsolatok és az egyéni élet területén is. Sürgetően jött el az ideje annak, hogy megtanulj gondoskodni Nőmagadról, de mostanra már a teljesség igényével. E mindennapi belső munkához adok ízelítőt most.
Nőmagadért minden nap

Azonban, nem elég, ha csak elolvasod, vagy azt hiszed, hogy már a leírtakon túl vagy ésbeke tudod. Inkább válassz ki a felsoroltak közül egyet-egyet és cselekedd, éld meg őket a mindennapokban. No akkor lássuk, mennyi teendő van, ami már a problémákon és panaszkodáson, a szenvedésen túl egy új, egy szabadabb női élet, egy magasabb tudatosság irányába vezet. Emeld fel női sorsodat és ezzel mindazokat, akikkel kapcsolatban állsz. Így járulj hozzá a mostani átalakulásokhoz. Kezd el a transzformációs munkát Nőmagadon minden lény javára. Maria Soul

Nőmagadért minden nap:


  • Mélyítsd az önismeretedet, hiszen teljesebb önismeret nélkül aligha veszed észre, hogyan esel bele az érzelmek csapdáiba.
  • Törődj Nőmagaddal: legyél tudatosabb és védd magad a külső/belső káros hatásoktól.
  • Erősítsd, tisztítsd, energetizáld magad mozgással, relaxációval, meditációval, színházzal, versekkel, olvasással, természetesebb életmóddal, meditációval, - az Amega Globallal.
  • Kezdjél el sétálni, kapcsold ki a tévét, kevesebb szörnyűséget hallgass és nézz (főleg, ha várandós vagy!!!)
  • Egyél egészségesen, süss kenyeret, főzz finomakat.
  • Ünnepeljetek barátokkal, barátoddal, a férjeddel: ünnepeljétek egymást, a szerelmet, az élet csodáit, a gyermekeket, a madarak dalát, a finom ételeket, az együttlét örömét, a boldogságot, a szépséget, a közös céljaitokat (ha vannak, no és legyenek!) és drágák, - még annyi mindent ünnepelhetünk.
  • Fedezd fel a kreativitásodat, belső csodáid világát, élj valósabban.
  • Ébreszd fel a Valódi Nőt magadban, belőle meríts: hogy túl tudj lépni az egon, a félelmek generálta szomorúságon, a panaszon, a csalódáson, a keserűségen, a szenvedésen.
  • Tegyél jót valakivel, adj ruhát, ételt, akár pénzt is a szegényebbeknek.
  • Vigyél több humort az életedbe - merj tanulni minden történésből, a „rosszból” is!
  • Hagyj fel Nőmagad bántásával, a romboló, mesterséges életmóddal és a külsőségek hajszája helyett törődj többet azzal, hogy hogyan is kerültél erre a Bolygóra, ki is vagy valójában és mi itt a feladatod,
  • Gondolkodj el azon is, hogy mi az élet értelme, valódi célja.
  • Legyél hálás: köszönd meg, hogy lélegzel, hogy járni tudsz, hogy látsz, hogy van kezed, lábad.
  • Drágák, semmi sem a miénk, még a test sem! Átmenetileg vagyunk itt a Földön és annyi szép dolog van, annyi mindent tehetünk, annyi mindent adhatunk, magunknak, egymásnak hogy leírni sem lehet.
  • Békülj meg Nőmagaddal, legyél a saját magad barátnője, fogadd el Nőmagad, hogy az életet is szeretni, elfogadni tudd, úgy, ahogy van a nehézségekkel, a problémákkal együtt és így, több békét, több szeretetet tudsz vinni a világba, emberi kapcsolataidba is.

Képes vagy arra, hogy  ráébredj a Benned rejlő csodálatos kincsre, amely arra vár, hogy lehajolj érte, hogy magadhoz öleld, hogy felemeld, - szeretően. Az élet ugyan nem lehet probléma nélkül, nem lehet csak könnyű és csakis mindig úgy jó, ahogy szeretnénk és mégis lehet, - de ehhez már több erő, több bátorság és éberség is kell. Ezért kívánok éberséget, kitartást, és sok -sok türelmet a Nőmagadért végzett munkához, mely minden lény javát szolgálja.

Szeretettel: Knolmár Marica/ Maria Soul a Turiyam követe
„Nőmagadért” Ép Nő Program - www.turiyam.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja