SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

HÍREK A SZOCPOLRÓL

Családinet [cikkei] - 2004-02-26
A számítások szerint a gyermekek után járó, április 1-jétől megemelkedő összegű szociálpolitikai lakásépítési kedvezmény a fiatal házasoknál kompenzálja majd a megemelkedett hitelkamatok mértékét...
HÍREK A SZOCPOLRÓL

A parlament döntése alapján a kedvezmény egy gyerek esetében 500 ezer forintról 800 ezerre, kettőnél 1,6 millióról 2 millióra, háromnál 2,7 millióról 3,2 millióra, míg négy gyermeknél 3,2 millióról 4 millió forintra nő - mondta a lakásépítési támogatás megszűnéséről szóló ellenzéki állításokra reagálva. Építkezéshez vagy új lakás vásárlásához továbbra is 15 millió forint összegű, államilag támogatott hitelt lehet felvenni.

(...) használt lakás vásárlása esetén ötmillió forintra csökkent a felvehető kedvezményes hitel nagysága.

Az önkormányzatok segíthetik a használt lakást vásárlókat

(...) a használt lakást vásárló fiatalok nehezebb helyzetbe kerültek, de az önkormányzatok ezen segíthetnek. Példaként a nyíregyházi helyhatóság döntését említette, miszerint a szabolcsi megyeszékhelyen az idén 80 millió forinttal segítik a használt lakást vásárlókat, akik akár egymillió forint összegű kamatmentes önkormányzati hitelt is kaphatnak.

Forrás: http://www.magyarorszag.hu/otthon/hirek/valtozo20040214.html

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja