SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Távmunka... újabb átverések

Török Monika [cikkei] - 2004-06-04
Bár úgy gondoltuk, a távmunkáról már igazán mindent elmondtunk, amit kellett és amit lehetett, egy dologgal nem számoltunk: a legkorrektebbnek tűnő távmunka-ajánlatok között is vannak kapitális nagy átverések. Szerzőnk sorra jelentkezett az állás-ajánlatokra, íme, az eddigi válasz-gyöngyszem - úgy stilárisan, mint praktikus életvezetést illetően. A központozásról már nem is beszélve...
Távmunka... újabb átverések

 " A személyiségfejlesztés képezi a kulcsot életkörülményeink igazi megváltoztatásához. A segitségével módunk nyilik a problémáinkat okozó tényezök módositására. Az MLM-et gyakran szokták egy "termékforgalmazásnak álcázott, leghatékonyabb személyiségfejlesztö programnak" is nevezni. Nem véletlenül, hiszen az a furcsa helyzet állhat elö, hogy "megfizetik az embernek azt, ha megjavul...", ha értékesebb, a társaival hatékonyabb együttmüködésre képes személlyé képezi át magát.

  Sokakat megtéveszt az, hogy felületes ránézésre a hálózatépitö munkatárs a jutalékát különféle termékek és szolgáltatások értékesitéséért cserében kapja. Az igazi jutalmat számára azonban nem csupán az anyagiak jelentik, hanem az a többféle formában megnyilvánuló haszontöbblet, aminek élvezetére személyisége gazdagodása révén tehet szert. Az igazi MLM-ezö sokaknak szimpatikus személlyé, praktikus információk továbbitásának önzetlen forrásává képezi ki ezért magát.

 Ez az átlagosnál jobb életminöség megvalósitásának az egyik lehetséges receptje - ami többek számára tetszetös megoldás - mégis kevesek vállalkoznak a megvalósitására. Ez a magyarázata annak, hogy az MLM cégek több mint tizéves hazai jelenlétének ellenére, meglehetösen szórványos, és halvány sikerekröl értesülhetünk.

 Az MLM-ben rejlö hatalmas vagyonteremtö potenciálról a hiteles információ még nem jutott el azokhoz a személyekhez, akiknek igazán való ez a tevékenység.

 A jelenlegi helyzet megváltoztatása - és érdeklödöink átgondolt döntésének megkönnyitése érdekében - néhány "energiát adó, gondolatébresztö gondolatot" helyeztem el a honlapomon.

 Gyakran találkozik az ember azzal a mondással, hogy " Öt év múlva az lesz belöled, amilyen könyveket jelenleg olvasol, amilyen hang- / videokazettákat CD-ket hallgatsz / nézel, és amilyen emberekkel barátkozol és töltöd együtt a szabadidödet."

 A személyiségfejlesztésre azonban nem csak az életben való könnyebb boldogulásunk, vagy az ügyfeleink jobb minöségü szolgáltatásokban részesitése céljából van szükségünk, hanem a minél jobb vezetö egyéniséggé válásunk érdekében is. Hogy miért? Ezt majd egy késöbbi alkalommal fogom elmondani. 

 Megállapitásra került, hogy az ember az életében elért sikereit csupán 12 - 15 %-ban köszönheti a szakmai ismereteinek. A többi 85 - 88 %-ért az egyéb személyes tulajdonságainak, képességeinek és jártasságainak lehet hálás.

 Ezt figyelembe véve, már könnyebb megérteni, hogy miért lesznek az érzelmi intelligencia tantárgyakból jeles eredményt érdemlö, de az iskolákban tanitott tantárgyakból csak jó, közepes átlageredményt produkáló tanulókból, az érettségi találkozók kiemelkedöen népszerü, sikeres egyéniségei. Ugyancsak nyilvánvaló az oka annak, hogy az ezeken a találkozókon megjelenö - hajdanán kitünö bizonyitvánnyal rendelkezö - éltanulók többsége gyakran miért csak az átlagos karrier felmutatására képes, miért a középmezönyben található meg.

 Ma már érzékelhetjük a jeleit annak, hogy társadalmunk az "eröforrás alapú" helyett a "tudás alapú" társadalommá kezd átalakulni. A tudás lesz az, s nem a nyersanyag, ami a profitot hozza.

 A jövöben különös fontosságot fog kapni az önmagunkhoz értés képessége (Hozd ki magadból a képességeid maximumát!), mely leginkább a személyiségfejlesztésünkben testesülhet meg.

 A tudás - hatalom. Tanultuk annak idején az iskolában. Aki jobban informált, az ma sokkal jobban és könnyebben meg tudja valósitani az életcéljait. Az MLM lehetöséget ad arra, hogy  - intelligens, szórakoztató és élvezetes módon - informáljunk másokat különféle lehetöségekröl, és cserébe kapjunk megfelelö anyagi elismerést a szinvonalas szolgáltatásainkért.

 Ma már jól látható, hogy az értékesitésre a jövöben egyre inkább az olyan tájékoztató, felvilágositó, népszerüsitö és oktató tevékenységek válnak legjobban jellemzövé, amelyeket csak a megfelelö érzelmi intelligenciával rendelkezö személyek lesznek képesek sikerrel elvégezni.

 Következö alkalommal az MLM cégek egyik legnépszerübb területét, a wellness ipart, annak perspektiváit, és egy sikerreceptet fogok bemutatni.

 Kérés: Amennyiben hasznosnak találta a közreadott információkat, kérem, hogy továbbitsa az arra érdemes ismeröseinek!

Üdvözlettel és köszönettel,
xy."

Megtettük.

kapcsolódó fórumtopic

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
Klimax: teljes kép a változókorról

Klimax: teljes kép a változókorról

Vannak, akiket hirtelen és váratlanul ér, hogy beléptek a változókorba, míg mások évek óta tudatosan készülnek rá. Mutatjuk, melyek a klimax tünetei, és hogy milyen életmódbeli és étrendbeli változásokkal tudunk enyhíteni a kellemetlenségeken.
Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

Barna folyás: mit jelent és mikor kell aggódni?

A női ciklus során számos változást tapasztalhatunk, amelyek közül az egyik leggyakoribb a barna folyás. Sokan aggódnak, amikor ilyen jelenséget tapasztalnak, hiszen nem mindig egyértelmű, hogy mi állhat a háttérben.
Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

Segítő közösség tüdőfibrózissal élőknek

A betegszervezetek olyan non-profit szervezetek, amelyek rendkívül értékes segítséget adhatnak különböző krónikus betegségben szenvedőknek a klasszikus értelemben vett betegellátáson túl. Ezek a szervezetek adott betegségcsoportok szerint szerveződnek, és döntően önkéntesek munkáján alapulnak. A Magyar Tüdőfibrózis Egyesület a tüdőfibrózissal élők számára nyújtja azokat a betegszervezeti szolgáltatásokat, amelyek jelentős befolyással lehetnek az érintettek életminőségére.
Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Lábszárból kivett ideggel mentették meg egy beteg látását a Semmelweis Egyetemen

Hazánkban először a Semmelweis Egyetem plasztikai sebészei és szemészei közösen hajtották végre azt a speciális műtétet, amely során a beteg lábszárából kivett 15 centiméteres ideget ültették be egy érzőideg és a szem szaruhártyája közé, hogy a páciens visszanyerhesse a szaruhártya érzékelési funkcióját.
A szerkesztő ajánlja