SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Világszenzáció - Saját unokáját szülte meg Ilona, hogy a lánya végre anya lehessen

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-21
Danika Londonban született, születése pedig igazi világszenzáció, hiszen Epres Ilona első és mostani szülése között 43 év telt el, a korábbi rekord pedig 41 év volt. Bernadett hétszer is próbálkozott lombikprogrammal, ám sajnos minden esetben elvetélt. Már majdnem feladta, amikor a nagymama közbelépett.
Világszenzáció - Saját unokáját szülte meg Ilona, hogy a lánya végre anya lehessen

/Kiemelt képünk illusztráció/

Saját unokáját szülte meg a nagymama

"Az orvosom felvetette, miért nem próbálom meg én a kihordást, hiszen makkegészséges vagyok"

Zoltán és Bernadett hosszú évekig küzdöttek, hogy szülővé válhassanak. Hét lombikprogramban is részt vettek és rengeteg pénzt költöttek arra, hogy kisbabájuk lehessen. Sajnos azonban mindegyik próbálkozásuk sikertelen volt. Ekkor sietett a segítségükre Bernadett édesanyja, aki vállalta, hogy kihordja a saját unokáját. Ilona a Blikknek azt mondta, lányát nagyon megviselték a sikertelen próbálkozások. 

"Egyszer ugyan világra hozta a gyermekét, de őt is elveszítette. Ez annyira megviselte szegényt lelkileg, hogy letargiába esett, sőt, már megkérdőjelezte az élete értelmét is. Nagyon aggódtam érte, édesanyaként rossz volt nézni a vergődését, amikor Budapesten az orvosom felvetette, miért nem próbálom meg én a kihordást, hiszen makkegészséges vagyok" - mondta a lapnak Ilona, aki bátran alávetette magát a vizsgálatoknak. 

Magyarországon azonban az életkora miatt már nem végezték el a beültetést, így Angliába mentek. Ilona várandóssága zökkenőmentes volt, ahogy a szülés is könnyen ment.

A nőnek egyébként négy saját gyereke van, illetve most már öt, mert Danika is az ő fia az angol anyakönyvi kivonat szerint.
 


 

"Természetesen nem sokáig lesz hivatalosan az én fiam, mert most készül a lemondási nyilatkozatom, a lányom részéről pedig az örökbefogadási. Különben nem béranyaként, hanem dajka anyaként szerepelek a nyilvántartás szerint, és ez óriási különbség" - tette hozzá Ilona, aki csaknem 60 évesen hozta világra az unokáját. 

A lapnak azt mondta, hatalmas öröm számára, hogy segíthetett a lányának. 

"Hosszasan együtt sírtunk a boldogságtól a kórteremben. Nekem ez amúgy is dupla boldogság, hiszen világra hoztam egy gyönyörű, 3,5 kilós, egészséges gyermeket, és segíthettem az évekig szomorú lányomnak. Rengeteg tejem volt, négyhetes koráig szoptattam a kicsit, akit legközelebb karácsonykor látok majd újra, amikor Londonba utazom a párommal" - mesélte. 

Gratulálunk a családnak, jó egészséget és sok boldogságot kívánunk nekik!

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja