SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Év végéig szünetel a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás a balassagyarmati kórházban

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-24
Akinek akut ellátásra van szüksége, annak az ötven kilométerre található salgótarjáni Szent Lázár Kórházba kell mennie. A kórház közleménye szerint a szüneteltetés oka egy elhúzódó betegség.
Év végéig szünetel a szülészet-nőgyógyászati fekvőbeteg-ellátás a balassagyarmati kórházban

Akinek akut kezelésre van szüksége, annak 50 km-t kell utaznia

A balassagyarmati kórház vezetősége úgy döntött, hogy erre az évre szüneteltetik a szülészet-nőgyógyászati ellátást - erről a megyei hírportál számolt be a kórház közleménye alapján. 

A kórház tájékoztatása szerint egy elhúzódó betegség áll a háttérben, emiatt keletkeztek fennakadások a betegellátásban. Mivel a szüneteltetés év végéig tart, ezért akinek akut kezelésre van szüksége, annak az ötven kilométerre található Salgótarjánba kell mennie. 

A kórház azt írja, ez a szünet nem érinti a szakrendelői ellátást, a terhesgondozást, valamint az egynapos ellátást sem. 

Az azonban nem derül ki egyértelműen, hogy szülni lehet-e a kórházban, valamint a szülés utáni napokat ott lehet-e tölteni. Azt írják, a "tervezhető betegellátások területén a várakozási idő megnövekedhet”. 

A kórházban már nyáron is voltak fennakadások, akkor egy váratlanul jött betegség okozott problémákat a betegek ellátásában.

Indexkép: Google Térkép

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja