SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Együtt az életért VI.

Verzár Éva [cikkei] - 2009-03-24
"Otthon van az ember, ahol gyökerei vannak, halottai az anyaföldben, ahol tegezik az embert, ahol nagyapja ültette diófának a gyümölcsét töri, és fát ültetve unokáira gondol."
Lénárd Sándor
Együtt az életért VI.

Kata levele válaszként a múlt heti cikkre, amelyben megszólaltak a barátok, a család, hogy az egyik legfontosabb pillanatban éreztessék, hogy Katával és Párjával vannak, s egyúttal azt is megtudhatjuk, mi is történt az elmúlt héten.
Mi van a kis Pöttyökkel...

Drága Családom, Barátaim!

Legelőször szeretném megköszönni azokat a sorokat, amiket az előbbiekben nekem írtatok! Nagyon megható volt, rendesen el is érzékenyültem. Nagyon jó érzés, hogy mellettem álltok ezekben az időkben (is)! "Szeretni és szeretve lenni, olyan, mintha kétfelől sütne ránk a Nap!" Rám most kétfelől ragyog!

Kedves Olvasók!

Köszönöm, jól vagyok. Mostmár...
No, de kezdem beszámolómat az elején. Megtörtént a petesejtek leszívása ma épp 13 napja. Természetesen altatásban, majd néhány óra pihenés után hazaengedtek. 11 petesejtet sikerült nyerni, ami jó eredménynek számít.
Másnapra 7-en termékenyültek meg! 7 pötty, mint a katicabogarakon! Szerencsére szépen fejlődtek, és így lehetőség nyílt arra, hogy a hólyagcsíra állapotában ültessék őket vissza. Addig, míg ezt az állapotot elérték 5 napig osztódtak a petricsészében.
Majd elérkezett a beültetés napja, amire éppen ma egy hete került sor. A férjemmel együtt izgatottan vártuk, hogy megpillanthassuk a pöttyeinket a mikroszkóp alatt. Már elfogult vagyok! Gyönyörűek! Ketten kerültek be az anyaméhbe (ami az én méhemet jelenti! Bizseregtető ezt leírni is!). Ketten pedig lefagyasztásra. A beültetés csak néhány percet vett igénybe. Nem kellemes, de nem fájdalmas beavatkozás. Nagyon jó volt, hogy ezalatt szoríthattam a párom kezét. Azt mondta, elgémberedtek az ujjai! Utána pihentem az intézetben és az orvosi útmutatás után hazajöhettünk.
Másnap reggel hánytam, így azonnal értesítettem az orvosomat. Mivel a további napokban sem éreztem túl jól magam (puffadt a hasam, szédelegtem, nehezen vettem a levegőt) berendelt, és infúziót kaptam. Hiperstimuláció lépett fel, szerencsére csak enyhe. Napi 3-4 liter folyadékot kell innom, és magas fehérjetartalmú ételeket kell ennem. Azon felül mérni a súlyomat, és sokat pihenni.


Szóval, most itt tartok. Eredményt majd jövő héten, szerdán tudok, ekkor kell elvégeznem a tesztet. Addig izgulok...

Üdvözlettel: Kata

Csaladinet: Mit lehetne ezek után írni? Csak annyit, hogy szorítunk Katának, és fel a fejjel Kicsi Lány! Arról nem írtál, hogy kire hasonlítanak a Pöttyök, nekem egy kismadár azt merészelte megsúgni, hogy: Tiszta Anyósod mindkettő!
Hogy mik vannak!

Együtt az életért I.
Együtt az életért II.
Együtt az életért III.
Együtt az életért IV.
Együtt az életért V.
Együtt az életért VII.
Együtt az életért VIII.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja