SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A megújulás egy újra felfedezett titka, a mikroalgák

Bíró Ica [cikkei] - 2009-02-10
Én március óta fogyasztom, családom és barátaim is csatlakoztak az algafogyasztók táborához. Mindenki teljes megelégedettséget, fantasztikus egészségbeli és energiaszintbeli javulásokat tapasztalt. Az, aki beépíti mindennapi táplálkozásába a mikroalga GREEN GOLD termékeit, biztos lehet abban, hogy szervezete sejtszintű megújulását nagymértékben elősegíti. Szeretettel ajánlom: Bíró Ica
 A megújulás egy újra felfedezett titka, a mikroalgák

A „zöld arany” a jövő tápláléka !  Mikroalgák az emberiség megmentői?

Az óceán éltető ereje
A mikro-algák a Föld legrégebbi lakói közé tartoznak. Több, mint 3,5 milliárd éve őrzik változatlan formában biológiai értéküket a fejlettebb élőlények számára. Az ősi kultúrák nagyra értékelték a mikro-algák képességeit és életerejük fokozására használták. Sok nép az „Istenek ajándéka”, illetve a „Zöld arany” névvel illette a mikroalgákat.
Az algák a világ összes élőanyag-mennyiségének egyharmadát teszik ki, minden kataklizmát túléltek. Fennmaradásuk oka, a hihetetlen alkalmazkodóképességük. A Déli-sarkvidék zord éghajlatát éppúgy elviselik, mint az akár 85 °C-os hőforrásokat. A Föld oxigéntermelésének jelentős részét ma is az algák termelik. Elszaporodásuk növelte meg a légkör oxigéntartalmát. A tengerekben nagyon nagy tömegben élnek. Mintegy 25 000 fajt sorolnak az algák közé, a mikroszkopikus méretűektől egészen a hatalmas és sokszorosan elágazó tengeri barnamoszatig. Egyszerű felépítésű növények, testük nem tagolódik gyökérre, szárra, levélre, mint a szárazföldi növények nagy többsége. A legtöbb algában nagy mennyiségű klorofill van, de a zöld színanyag mellett más színanyagokat is tartalmaznak, mint pl. a piros fikoeritrint vagy a kék fikociánt, amely igen jótékonyan hat a csontok állapotára.

Algákkal az egészségért és a sejtmegújulásért

Napjainkban az élelmiszerekben riasztó ütemben csökken a vitális anyagok mennyisége. Az Egészségügyi Világszervezet (WHO) szerint a XXI. században a mikroalgákat széleskörűen fogják használni, mind a betegségek gyógyítására, mind megelőzésére. Az 50’-es évek elejétől a vegyszerezés elterjedését követően, napjainkban  az élelmiszer alapanyagokban nagymértékben megváltozott a tápanyag és a szennyezőanyag- tartalom aránya. A mikro-tápanyagok; vitaminok, enzimek és ásványi anyagok mennyisége drasztikusan csökkent. Ezen vitális anyagok fogyasztása élettani szempontból elengedhetetlenek az egészség fenntartásához. A nagymértékű tápanyagcsökkenés következményeként az emberek túlnyomó része „minőségi éhezésben” szenved, ami azt jelenti, hogy a bevitt táplálék mennyisége ugyan elegendő, de a hasznos és vitálisanyag-tartalma minimális. A sejtek éheznek az értéktelen ételek miatt. Ennek következménye az ellenállóképesség romlása, a sejtek megbetegedése és a felgyorsult sejtöregedés. Ez az általános jelenség az egyik fizikai oka a sok elhízásnak is. Nem csak enni, hanem „táplálkozni” kell! A mikroalgák minőségi sejttápanyagok ebben óriási segítséget nyújtanak, több, mint 4000 vitális összetevővel, és 90%-os felszívódással sejtszinten hatnak a megújító folyamatokban.

Példa a zöldségek vastartalmának változása 1942-2005:

mikroalga_tablazat

A fenti táblázat alapján elmondható, hogy kultúrnövényeink vastartalma már csak a töredéke a ’40-es években mért értékeknek, emellett sok száz összetevő napról-napra tovább csökken. A táplálkozástudomány kutatásai szerint, hiába próbálunk egészségesen táplálkozni, az alapanyagok tápanyag tartalmának nagymértékű csökkenése miatt, ma már étrendkiegészítők szükségesek, hogy biztosítsuk szervezetünk számára a nélkülözhetetlen mikrotápanyagokat. Ezek tartós hiánya következményeként immunrendszerünk legyengül és nem képes védelmet nyújtani a különféle kórokozókkal, betegségekkel szemben. Többek között az egyre szaporodó allergiás megbetegedéseknek is ez lehet az egyik oka.

Természetesen a természet csodájával

A megoldást az alga készítmények, mint táplálék-kiegészítők folyamatos fogyasztása biztosítja, amelyek természetes összetevői révén szerves kötésben tartalmazzák a szervezet számára szükséges biológiailag aktív anyagokat. A leghatékonyabb méregtelenítést  és  lúgosítást is a mikroalgákkal  érhetjük el. A felszívódásuk 90-95 százalék – szemben a forgalomban lévő szintetikus vitaminokkal, melyeké 3-15 százalék körüli.
Jelenleg a mikroalgákat a világ legnagyobb élelmiszer tartalékaként tartják számon a tápanyagsűrűsége miatt. Két fajtájuk áll különösen érdeklődésünk középpontjában: a Spirulina és a Chlorella. Összehasonlításképp a 100 százalékos Aloe Vera gél megközelítőleg 280 féle vitális anyagot tartalmaz, míg az algakészítmények 4000 hatóanyaggal rendelkeznek. „Az  embernek a jövőben nem arra van szüksége, hogy még több gyógyszert szedjenek, hanem arra, hogy ismét elegendő természetes alapú vitális anyagot fogyasszanak, amely szervezetüket megfelelően támogatja abban, hogy erőteljesek és egészségesek maradjanak, valamint abban, hogy a betegségek elkerüljék őket.” (Dr. Keywan Grashoff a Wellstar cég alapítója)

Spirulina platensis alga: vitális anyaggal lát el és lúgosít

A Spirulina mikroszkopikus méretű, kékeszöld alga, amelynek sejtjei tökéletes spirált alkotnak. Megtalálható természetes, lúgos kémhatású, melegvizű tavakban a szubtropikus éghajlaton. A nap erejét a fotoszintézis által alakítja értékes alkotóelemekké. Intenzív zöld színét különösen magas klorofil tartalmának köszönheti, mely az emésztéshez és az anyagcseréhez is igen fontos. Más növényekkel ellentétben a Spirulinának nincs erős sejthártyája. Ez az egyik ok, amiért emésztőszerveink oly könnyedén jutnak hozzá a benne levő vitálanyagokhoz.
Az általa kínált létfontosságú aminosavak magasan felülmúlják a tejtermékekben és egyéb ételeinkben található mennyiséget. A Spirulina lúgos jellege nagyban hozzájárul szervezetünk sav-bázis egyensúlyának helyreállításához. A benne található létfontosabb anyagok: értékes fehérjék, különböző aminosavak (az összes eszenciális), telítetlen zsírsavak  és vitaminok – mint pl a teljes B komplex  vitaminskála, sok B12, kálium, magnézium, cink, vas, béta-karotin (10x több, mint a répában). Ez a bőséges és értékes összetétel, a könnyű hozzáférhetőséggel kombinálva, teszi a Spirulinát szervezetünk talán legjobb természetes erőforrásává.

A Spirulina

Az eddig ismert, emberi fogyasztásra alkalmas ételek közül a Spirulina tartalmazza a tápanyagok legjelentősebb koncentrációját. A spirulina alkalmazása hosszú időn keresztül sem jár mellékhatásokkal.

Chlorella vulgaris alga:  méregtelenít, a nehézfémeket is kivezeti a szervezetből

A Chlorella egysejtű édesvízi növény. Klorofil tartalma a legmagasabb  a növényvilágban, de egy másik tulajdonsága teszi e mikro-algát a modern táplálkozás számára oly fontossá. E parányi algát ma elsősorban a szervezet méregtelenítésére használják. Sajátos sejtstruktúrájának köszönhetően képes a szervezetben megkötni és onnan kivezetni a káros és mérgező anyagokat, még a nehézfémeket is! Szennymágnesnek is nevezik! Ebben különleges szerepet játszik a sporopollein erős hatású anyag, amely a természetben kizárólag a Chlorella algában fordul elő! Minél jobban méregtelenítettük testünket, májunk és vesénk annál  jobban képes ellátni tisztító feladatát. Minden sejtje naperőmű, amely a fényenergiát fotoszintézis útján  átalakítja tápanyagokká. A Chlorella - tisztító  funkciója mellett - egész sor értékes tápanyagot is tartalmaz, amelyek a Spirulina vitálanyag kombinációjával különösen erősítik egymás hatását! Így válik e két mikro-alga faj, egészségünk és ellenálló képességünk fontos fenntartójává. 
Ez a csodálatos alga fajta rendkívüli tisztítási folyamatot végez a szervezetünkben a fitokelatinoknak köszönhetően, melyek segítenek megszabadítani a nehézfémektől.

Összegezve tehát mindenkinek ajánlott az alga fogyasztása, legyen az ok tavaszi fáradtság, méregtelenítés, fogyókúra, hiánybetegség, vagy olyan „épp, hogy élek” érzés. A Wellstar International algatermékei a legmagasabb minőségben járulnak hozzá egészségéhez és vitalitásához.

Kezdje optimálisan a napot!

Adjon meg mindent szervezetének, amire szüksége van! A SOLAR algapor, a teljeskörű vitálanyag-ellátás eszköze dinamikus, modern emberek számára. A Spirulina és Chlorella mikroalgák alkotják a receptúra alapját. Ezek tele vannak fontos vitaminokkal, ásványi anyagokkal, enzimekkel, nyomelemekkel, fehérjékkel és aminosavakkal. A Spilurina feltölt, a Chlorella segít a szervezet méregtelenítésében és a sav-bázis egyensúly helyreállításában.

GREEN GOLD lunar algapor- Pihentető éjszakák

Egy aktív nap után, kellemesen ellazítja, megnyugtatja. A Spilurina és Clorella mikroalgák mellett, több, évszázadok óta bevált gyógynövényt is tartalmaz, pl. zsályát és citromfüvet. Ezek megnyugtatják,megtisztítják a szervezetet. Lerövidítik az elalvási fázist, hosszabb, pihentetőbb alvást biztosítanak. Ezalatt  feltöltődnek szervezetének vitálanyag raktárai, előkészítve Önt a következő aktív napra.

Kineto natural body power

Hosszan tartó, magas energiaszintet biztosító, 100%-ban természetes, ízletes energiaital. Kombinálja a természet legértékesebb energiahordozóinak hatóanyagait.

Genio natural mind balance

GENIO innovatív AGYSERKENTŐ szellemi munkát végzők számára. Az agyműködést serkentő lecitin, cholin tartalom által az idegi információátvitel felgyorsul.

A mikro-algák rendkívül széles hatásterülettel rendelkeznek:

  • Normalizálja a bélflórát; antibakteriális hatással bír.
  • Egyensúlyba hozza a vérnyomást.
  • Megelőzi a szabad gyökök megjelenését.
  • Csökkenti a lipid- és koleszterinszintet, segít az optimális testsúly elérésében.
  • Erősíti az immunrendszer működését, különösen a makrofágok stimulálása révén, amelyek segítik a hulladékok eltávolítását a szervezetből; antigéneket tartalmaz, amelyek segítenek a betegségek legyőzésében.
  • Ellenáll a rosszindulatú képződményeknek.
  • Elősegíti a terhesség bekövetkeztét és normális lefolyását. /meddőség/
  • Normalizálja az anyagcserét, többek között a fehérjéét.
  • Segít a szervezet pH-ját lúgossá tenni.
  • Könnyen emészthető vas forrása.

Nem csak egészség, egzisztencia is. Üzleti lehetőségek az algákban

A Wellstar International alga termékeinek piaca Magyarországon egyelőre korlátlan üzleti lehetőséget kínál. Hazánkban az emberek általános egészségi állapota messze elmarad a kívánatos szinttől. A kereskedelemben kapható étrend-kiegészítők (vitamin és egyéb készítmények) többségében mesterségesen előállítottak. A hatóanyagokat szervetlen kötésben tartalmazzák, emiatt alacsonyabb hatékonyságot mutatnak, mint a természetes alapú termékek. Ezzel szemben a berlini székhelyű cég szabadalmi oltalom alatt álló por alakú készítményei és energiaitalai egyedülállóak az európai piacon, mivel több ezer kizárólag természetes hatóanyagot tartalmaznak. Hatékonyságukról fogyasztók széles köre győződik meg nap, mint nap és tapasztalataikat megosztják környezetükkel, így hiteles és hatásos referenciával igényt ébresztenek másokban is a termék iránt. A magyar piac valójában most ismerkedik a termékkel, mivel a bevezetés 2007 októberében kezdődött el. Így elmondható, hogy egy új termékről van szó, amelynek értékesítési forgalma hatalmas fejlődés előtt áll. A termék gyártója, egy forradalmian új, internetes értékesítési rendszert fejlesztett ki, amely hálózatnak jelenleg mindössze pár ezer tagja van (összehasonlításképpen: van olyan rendszer Magyarországon, amely 500.000 regisztrált taggal rendelkezik). A Wellstar a hazai piacon 100.000-es taglétszámot kíván elérni 2010-re, így az eladott termékek mennyisége jelenleg is hatványozottan emelkedik. Ennek a piacnak most bárki részese lehet, aki hajlandó megismerni a terméket és bekapcsolódni a terjesztésbe.

Termékforgalmazó cégek, és magánszemélyek jelentkezését várjuk, akik szeretnének most induló csapatunkhoz csatlakozni. Bővebb információért keressen bennünket telefonon, vagy tájékozódjon a lehetőségekről web oldalunkon

www.biroica.hu
megujulasklub@enternet.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)

LEGOLVASOTTABB

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

Magát okolta a kisfiú, amiért megrúgta az edző - nyilatkozott az édesanya, aki az internetről tudta meg, mi történt

"Ő azt hitte, hogy annyira rosszat tett, hogy ezt megérdemelte. És még szégyellte is" - mondta el az anya.
A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A fiatalabb cukorbetegeknél magasabb a rák kialakulásának kockázata

A diabétesz jelentősen megnöveli a daganatok kockázatát, elsősorban a 40-54 évesek körében - derül ki a Semmelweis Egyetem Diabetes Research and Clinical Practice nevű szaklapban publikált friss kutatásából. A több mint hárommillió magyar páciens adatait feldolgozó elemzés szerint a rák előfordulásának kockázata már a cukorbetegség diagnosztizálása előtt emelkedni kezd, és a rákövetkező évben tetőzik. A szakemberek ezért a szűrővizsgálatok fontosságát hangsúlyozzák.
Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Plüss állatokat gyűjt a kis betegeknek a Szent János Kórház gyermeksebészete

Töltsük fel együtt a kifogyott készletet: a plüss állatokkal a beteg gyerekek bátorságát szokták jutalmazni.
Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Életműdíjat kapott korábban Novák Katalintól a férfi, aki felrúgott egy gyereket a szolnoki kalandparkban

Az elkövető kilétére hamar fény derült - A. Tibor már reagált is az eseményekre.
Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Tudtad, hogy nyáron a szemed a vízben is veszélynek lehet kitéve?

Mielőtt belevetjük magunkat a nyárba, illetve a medencébe vagy épp a Balatonba, jó, ha tudjuk, hogy nem csupán a bőrünket kell felkészíteni a nap káros sugarai ellen, szemünk megfelelő UV védelme ugyanúgy fontos. Minden, optikában kapható napszemüveg megfelel ennek a célnak. Világos szeműek általában érzékenyebbek a nyári, intenzívebb fényre, nekik emiatt fokozottan ajánlott a napszemüveg viselése. A szemünk megfelelő védelméről azonban nem csak a parton, hanem a vízben is gondoskodni kell a vízben lévő baktériumok miatt. Ha betartunk néhány alapvető szabályt, felhőtlen nyár elé nézhetünk, már ami a szemünk egészségét illeti.
A szerkesztő ajánlja