SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Méregtelenítsd a lelked is!

Családinet [cikkei] - 2010-02-16
Kedvetlen és levert vagy? Rágódsz a múltban történt dolgokon, amelyek még ma is megkeserítik az életedet? Állandóan fáradtnak érzed magad, de nem tudod, hogy miért? Különös betegségek kínoznak, amelyeknek nem találják az okát?
Méregtelenítsd a lelked is!

Ezeket a tüneteket gyakran a fel nem dolgozott lelki problémák okozzák, és orvoslásuk ugyan olyan fontos, mint a testi panaszok kezelése. Dr. Borbényi Erika a Napsugár Életház orvosa az alábbiakban bemutatja nekünk az erre legalkalmasabb módszerek egyikét.

„A testi-lelki problémák megszüntetésének, a feltöltődésnek és megújulásnak egyik leghatásosabb módszere a léböjtkúra. A kúra során a méreganyagok nem csak a testünkből távoznak, hanem a lelkünk is megtisztul a régi sérelmektől, a fájó dolgoktól, amelyek - különféle fizikai tüneteket okozva - a tudtunkon kívül beárnyékolták mindennapjainkat” - mondta a doktornő.

A lelki megtisztuláshoz elengedhetetlen a teljes nyugalom, ezért a kúra elvégzéséhez válasszunk egy olyan helyet, ahol lehetőségünk van magunkra figyelni és kizárni a külvilágot. A léböjt során végbemenő lelki folyamatokra ugyanolyan figyelmet kell fordítani, mint a testi tünetekre. Ahhoz, hogy a felszínre törő, sokszor régi, valósnak vélt sérelmeinket meg tudjuk bocsátani, hatalmas akaraterőre van szükség. Minden gondolattal, érzelemmel és álommal foglalkozzunk: osszuk meg ezeket a társainkkal és utána engedjük el. Nagyon fontos, hogy folyamatosan jelen legyen egy szakértő, akivel a felmerülő problémáinkat meg tudjuk beszélni, és aki választ adhat a kérdéseinkre.


„A pozitív érzések és élmények csak úgy jutnak el hozzánk, ha kiűzzük a negatív gondolatokat, és befogadóak leszünk. Ez nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a böjt előtt kitűzött céljainkat elérjük, és testileg-lelkileg egyaránt feltöltődjünk. Például kreatív, kézműves foglalkozással nyissuk meg lelkünket, és ne féljünk gondolatainkat megosztani másokkal. Éljük meg a böjt minden percét és szívjunk magunkba minden új élményt, amellyel többé válhatunk” - tette hozzá a doktornő.

A léböjt alapszabályai


Morpho Communications
 

Kép: www.foter.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja