SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ne szívd mellre!

[cikkei] - 2004-05-04
A Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete országos plakátkészítő pályázatot írt ki általános- és középiskolások számára.

Ne szívd mellre!

Kiíró:   Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete

Pályázat címe:         Fiatalkori dohányzás ellenes plakátpályázat

Pályázhatnak:          Általános és középiskolás diákok.

Beadási határidő:   2004. május 14.

I. kategória: általános iskolák felső tagozatában, és II. kategória: középiskolákban fiatalkori dohányzásellenes kampány témakörében.

Pályázhat minden magyarországi általános és középiskola diákja. A kategóriáknak megfelelően mindkét kategóriában a következő pénzjutalmakat tűzzük ki:

  • 1. helyezett: 25 000 Ft,
  • 2. helyezett: 15 000 Ft,
  • 3. helyezett: 10 000 Ft.

A két kategória győztes plakátjait megjelentetjük országos ifjúsági lapokban, I. kategória esetén a BRAVO Magazinban, II. kategória esetén az Ifjúsági Magazinban (IM).

Pályázati feltételek:

  • a pályázatok készülhetnek bármilyen rajztechnikával A/4-es méretben,
  • a plakátoknak a dohányzásellenes kampány üzenetét kell hordozniuk, melynek elbírálásában az ötletességet, eredetiséget és a diákok körében való népszerűséget pontozzuk /mennyire tetszik a többi diáknak a zsűriben/,
  • a pályázatokat postán kérjük elküldeni a következő címre: Magyar Orvostanhallgatók Egyesülete, Pécsi Helyi bizottság, 7624 Pécs, Szigeti u. 12.

Postáraadási határidő: 2004. május 14.

(további információ: agnesguth@hotmail.com, 06-309-830-849)

  • a pályázatok hátuljára kérjük feltüntetni a pályázó nevét, elérhetőségét /telefonszám, e-mail cím/, osztályát, az iskola nevét, címét, a borítékra írjátok rá: "Ne szívd mellre! pályázat".
  • a pályázaton résztvevők hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervezők munkáikat a későbbiek folyamán bármilyen formában díjmentesen megjelentessék, szerzői jogaikról a szervezők javára lemondanak.

 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja