SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Akadálymentes e-pont a Budapesti Művelődési Központban

Családinet [cikkei] - 2007-01-15
A Budapesti Művelődési Központ elvégezte a kommunikációs akadálymentesítést az intézményben.
Akadálymentes e-pont a Budapesti Művelődési Központban

Az évad kezdete óta könnyebbé vált az épületen belüli közlekedés és tájékozódás a nagyothallók, a mozgásukban korlátozottak, a látássérültek és az értelmi fogyatékosok számára. A földszinti információs szolgálatnál a hallássérült látogatók mobil hangvevőkészülékeket igényelhetnek a BMK rendezvényein és tanfolyamain, illetve az információs szolgáltatások igénybevételére.

A művelődési központ azokra is gondolt, akik számára a világháló használata, vagy az internethez jutás is akadályokba ütközik: a mozgás- és látássérültek számára ingyenesen használható közösségi internet-elérési pontot biztosítottak, mely szerdánként 10.00 – 15.00 óra között vehető térítésmentesen igénybe. Az akadálymentes e-pont kerekesszékkel is megközelíthető, valamint JAWS képernyő-felolvasó szoftverrel van ellátva. Regisztráció a 371-2760-as telefonszámon lehetséges.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja