SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Párkapcsolati Workshop - Legyünk a párkapcsolatunk menedzserei !

Gazdag Enikő [cikkei] - 2010-08-31
Szűk körű, három órás workshop-ot szervezünk: egyedülállóknak, elváltaknak, párkapcsolatban élőknek, pároknak!
Párkapcsolati Workshop - Legyünk a párkapcsolatunk menedzserei !

A párkapcsolati működés főbb mozgatórugóit szeretnénk megérteni saját jó érzésünk megtartása, illetve kialakítása érdekében.

A cél az, hogy a párkapcsolatunk elégedett menedzsereivé váljunk. A workshop az interaktivitásra épül, igyekszünk a felmerülő kérdésekre, témákra maradéktalanul reflektálni. Színes feladatokkal, szerepjátékokkal gazdagítjuk a pár együtt töltött órát és a közös munka gyümölcseként tudatosabban fog tudni rátekinteni párkapcsolati működésmódjára.

Mindenekelőtt azonban szeretnénk feltenni néhány kérdést, hogy a workshop-ot valóban Önre, Önökre szabva tudjuk kialakítani. A válaszadás nyilván nem jelenti azt, hogy Önnek kötelezően részt kell vennie majd a workshop-on, de nagy örömünkre szolgál, ha így dönt majd.

A kérdőívet  ITT  tudja kitölteni.



Találkozásunkat várva, üdvözlettel:

Gazdag Enikő: pszichológus, tanácsadó. Érdeklődési kör: párkapcsolat, család, életvezetés, életmód, sportpszichológia, pálya- és karriertervezés. Mindezekben a témákban vállal egyéni tanácsadást, és Serényi Jánossal együttműködve párterápiákat.
E-mail: eniko.gazdag@t-online.hu

Serényi János: tanácsadó szakpszichológus, executive coach, tréner. A párkapcsolati működés megértése tanácsadói munkájának egyik fókuszpontja legyen szó felnőttképzésről, coaching folyamatról vagy mélyre ható lélektani munkáról.
Email: j.serenyi@t-online.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja