SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Schobert Norbi az anyjáról: zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-14
A fitneszguru arról is beszélt, hogy karácsonykor és születésnapokon mindössze negyven percet töltenek egy légtérben. "Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi" - mondta Schobert Norbi.
Schobert Norbi az anyjáról: zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt

Haragszik édesanyjára, mégis felhívja minden nap

A Beköltözve új részében Hajdú Péter vendége Schobert Norbi volt. Az adásban Norbi első felesége is szóba került, és beszélt az édesanyjával való kapcsolatáról is. A Blikk által megkapott részletben Norbi azt mondja, annak ellenére, hogy haragszik édesanyjára, felhívja minden nap. 

"Voltak mélypontok anyám miatt is, ő gyűlöli Rékát. Ugyanis zsigerből gyűlöl minden nőt, akit jobban szeretek, mint őt. Negyven percet maradnak meg egy légtérben karácsonykor és születésnapokon. De nincsenek beszólogatások, Réka meg sem szólal, elmegy és ennyi" - vallotta be a fitneszguru, aki szerint teljesen természetes, hogy ha egy férfi feleségül vesz egy nőt és gyerekeik lesznek, akkor már nem az édesanyja, hanem a felesége lesz az, akit a világon a legjobban szeret. 

"Amikor haldokoltam, akkor is Rékát láttam utoljára. A gyerekeimet is a Rékán keresztül szeretem. Imádom őket, de nekem a világ szívcsakrája Réka" - forgalmazott. 

Kapcsolódó cikkünk: Sok házasság ezért megy tönkre - amikor túl szoros az anya-fia kapcsolat

Indexkép: Frizbi TV / Youtube

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja