SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Homlokára tetováltatta a barátja nevét, hogy ezzel mutassa ki a szerelmét (videó)

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-11-13
A kritikák ellenére a fiatal nő úgy gondolja, jó döntést hozott. Szerinte ha egy ember igazán szeret valakit, azt ki is kell mutatnia, és erre ez a legmegfelelőbb módszer.
Homlokára tetováltatta a barátja nevét, hogy ezzel mutassa ki a szerelmét (videó)

"Ha igazán szeretsz valakit, akkor csak ki kell mutatnod...” - állítja a nő, aki homokára tetováltatta a barátja nevét

Egy Balin élő influenszer úgy érezte, azzal tudja a leginkább kifejezni barátja iránt érzett szerelmét, ha a homlokára tetováltatja szíve választottjának nevét - írja a LadBible

Ana Stanskovsky egy videót is posztolt arról, ahogy a tetoválóművész a homlokára rajzolja a Kevin nevet. Az influenszer szerint így már a bemutatkozásnál is mindenki számára egyértelmű lesz, hogy kihez tartozik. 

A végeredménnyel nagyon elégedett, azt mondja, boldog, amikor tükörbe néz. Bár sokan próbálták őt lebeszélni a tervéről, mondván, hogy meg fogja bánni, szerinte tévednek. 

"Amikor tükörbe nézek, csak azt mondom… szerelmes vagyok! Szerelmes vagyok a tetoválásba, szerelmes vagyok a barátomba, és azt hiszem, ha igazán szeretsz valakit, akkor ki kell mutatnod…" - mondja a nő, aki rengeteg kritikát kapott a tetoválása miatt. 

Volt, aki azt írta, ez a legnagyobb butaság az egész világon, míg más szerint a következő barátja ezt nem fogja majd díjazni - de egy tetoválóművész is hozzászólt a poszthoz: azt írta, ő maga sosem vállalná egy ilyen tetoválás elkészítését.
 

@anastanskovsky

My new face tattoo ❤️

♬ original sound - Ana Stanskovsky

 

Indexkép: Kris képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja