SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Egy édesanya levele a házasodni készülő fiához

Tóth Nikolett [cikkei] - 2024-04-04
Megindító és tanulságos sorok egy édesanyától.
Egy édesanya levele a házasodni készülő fiához

Drága egyetlen kisfiam!

Nem volt könnyű, de el kellett fogadnom, hogy már nem én vagyok a legfontosabb nő az életedben. 

De ez így is van rendjén. Végtelenül hálás vagyok, amiért egy ilyen klassz fiam van, és nagyon büszke vagyok a sikereidre. De tudod, mindig arra tanítottalak, hogy nem az számít, hogy mennyire vagy sikeres az életben, hogy milyen karriert futsz be, hanem hogy milyen ember, milyen férj, milyen apa lesz belőled. 

Leírok pár tanácsot, természetesen azt kezdesz vele, amit szeretnél. 

Sose helyezz senkit a feleséged elé! Igen, még engem sem. Megpróbálok majd nem rátok akaszkodni, hogy legyen elég teretek, nem szeretnék folyton a nyakatokon lógni. De azt tudnod kell, hogy sosem ciki a segítségemet kérni, és bármikor, ha úgy érzitek, hogy szükség van rám, csak szóljatok. Szívesen vigyázok majd a kisbabátokra és a háztartásba is besegítek, ha kell. 

Úgy szeresd mindig a feleségedet, mint ahogy apád szeretett engem. Figyelj rá, hogy ne aludjon ki a tűz kettőtök között és ne hagyd, hogy bármi vagy bárki is közétek álljon. Legyél férfi, hogy ő igazi nő lehessen melletted, és bármennyire is sok a munka, mindig legyen elég időtök egymásra. Sose hanyagold őt el, figyelj az érzéseire, hallgasd meg őt még egy fárasztó nap után is, és amennyire csak tudod, te is vedd ki a részedet az otthoni teendőkből, ne hagyj mindent csak rá!

Egy boldog párkapcsolat alapja szerintem a bizalom és a kompromisszumra való hajlandóság. Támogasd őt egy egész életen át, minden bajban, szomorúságában is legyél mellette. És engedd meg neki, hogy ő is ugyanígy tegyen. 

Őszintén hiszem, hogy a szeretet minden bajon átsegít az életben. 

Kívánom, hogy amit most érzel, az sose múljon el, és legyél nagyon boldog, drága kisfiam!

Szeretettel ölellek, 

Anyu

Indexkép (illusztráció): Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja