SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bepótolhatatlan pillanatok, amelyekről lemaradunk, ha csak a testünkkel vagyunk jelen

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-12-14
A következő videónak nagyon fontos üzenete van minden szülő számára. Ne csak testben legyünk gyermekünk mellett, hanem szívvel-lélekkel. Most még kicsi, de nagyon hamar fel fog nőni - és később ezeket a pillanatokat már nem tudjuk megismételni.
Bepótolhatatlan pillanatok, amelyekről lemaradunk, ha csak a testünkkel vagyunk jelen

Ne csak testben, lélekben is legyél a gyereked mellett! 

Még csak most született, de már iskolás! Hány szülőtől hallani ezt - és valóban rohan az idő. Jó lenne néha megállítani egy pillanatra, és megfigyelni, mi is történik a mindennapokban.

A következő videó nagyon fontos üzenetet szeretne átadni a szülőknek: mégpedig azt, hogy legyünk a gyermekünk mellett szívvel-lélekkel, ne csak a testünkkel.
 


 

Most még kicsik, de hamarosan megnőnek, és akkor már nem tudjuk bepótolni azokat a pillanatokat, amiket elszalasztottunk.
 

Pár év múlva, amikor visszatekintünk, mire emlékszünk majd?
 

  • Hogy amikor focizott a kisfiunk, akkor beálltunk és mi is rúgtuk vele a labdát? Vagy csak a padon ülve nyomkodtuk a telefonunkat? 
  • Amikor ültünk a kanapén, akkor rászóltunk, hogy ne ugráljon, vagy mi is ugráltunk vele egy kicsit nevetve? 
  • Amikor mellettünk játszott, akkor csatlakoztunk és együtt játszottunk vele, vagy akkor is fontosabb volt a telefonunk? 
  • Rollereztünk, bringáztunk, gördeszkáztunk vele együtt? Vagy lehajtott fejjel a telefonunkba bújva sétálunk mellette? 

Bármennyire is nehéz néha, időnként próbáljunk meg kiszakadni a mókuskerékből, félretenni a feladatainkat és teljes lényünkkel a gyerekünkre figyelni, vele osztozni mindenben, együtt játszani, hancúrozni, beszélgetni, a világot újra felfedezni! Neki és nekünk is óriási szükségünk van erre, és utólag nagyon bánni fogjuk, ha elszalasztottuk ezeket az alkalmakat.

Indexkép: Mum Central / Facebook

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja