SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Az EU-konform program keretében 18 korszerű játszótér épült Hatvanban

Családinet [cikkei] - 2008-09-01
A Bosch Hatvani gyára játszóteret adományozott Hatvan városnak
Az EU-konform program keretében 18 korszerű játszótér épült Hatvanban
 Fontos, hogy egy olyan vidéki kisvárosban is mint Hatvan, családbarát, gyalogos közlekedést előtérbe helyező közterületek létesüljenek.
Érsek Zsolt polgármester kiemelte, hogy az elgondolásnak fontos elme a már meglévő játszóterek biztonságossá tétele és további modern játszóterek kialakítása. Mint mondta, az EU-konform játszótér program keretében 18 korszerű játszótér készült el a városban, az idei évi Városrész-fejlesztési program keretében pedig 4 játszóteret alakítottak ki.
A hatvan legnagyobb munkáltatójaként számon tartott Bosch gyár ebbe a programba kapcsolódott be, és nyújtott 5 millió forintos támogatást a Majtényi utcai játszótér kialakításához.

Amint azt Thomas Schönenberg gazdasági ügyvezető igazgató elmondta: „ A Robert Bosch Elektronika Kft. fontosnak tartja, hogy a nagyléptékű létszámnövekedést a dolgozók támogatása is együtt kísérje. Mivel az idei évben mintegy 500 új munkavállalóra számítanak, ezért a gyár vezetésénél fontos szempont, hogy a városlakók és a munkavállalók gyermekei európai sztenderdeknek megfelelő lehetőségeket kapjanak még a játszótereken is.”


Dr. Sven Ost műszaki ügyvezető igazgató kiemelte, hogy „a Robert Bosch Elektronika Kft. a német vállalati kultúrának megfelelően, kiemelt figyelmet szán a családoknak és a családos kollégáknak. A múlt héten rendezték meg a gyár éves családi napját, ahol mindenki a gyermekeivel együtt töltött egy napot a Domonyvölgyvben. A mintegy 3500 kolléga és családja egész nap kötetlenül szórakozhatott és ismerkedhetett meg egymással, mindezt színes gyermek és felnőtt programok kíséretében.”

Az ehhez hasonló programok rendszeresek a Bosch hatvani gyárában, hiszen a családi nap mellett fogyi-klub és számos egyéb támogatás várja az ott dolgozókat. A családosok örömére az sem jelent gondot, ha egy kisgyermekes munkavállaló jelentkezik hozzájuk, hiszen igyekeznek a szülőket minden lehetséges módon támogatni és rugalmasan megoldani az óvodába, iskolába járással együtt járó gondokat.


 

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja