SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tíz napra magára hagyta másfél éves gyerekét az anya, amíg nyaralni ment

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-07-19
A másfél éves kicsire eszméletlenül találtak rá, és sajnos már nem tudták megmenteni az életét. A nőt emberöléssel vádolják - felfoghatatlan, hogy tudott ilyet tenni a gyermekével.
Tíz napra magára hagyta másfél éves gyerekét az anya, amíg nyaralni ment

Eszméletlenül találtak rá, már nem tudták megmenteni az életét

Egy ohiói nő magára hagyta a mindössze másfél éves gyerekét, míg tíz napra elment nyaralni. A 16 hónapos kislányra eszméletlenül találtak rá, már nem tudták megmenteni az életét. 

A 31 éves Kristel Candelariót emberöléssel vádolják, őrizetbe vették.
 


 

A Cuyahoga megyei orvosszakértői hivatal vizsgálata szerint a kislány tíz napig maradhatott teljesen egyedül, ezalatt pedig nem evett és nem ivott. 

A nyomozók szerint az anya Puerto Ricóba és Detroitba utazott, gyermekfelügyeletről azonban nem intézkedett. 

A szomszédok is értetlenül állnak az eset előtt, hiszen elmondásuk szerint korábban is előfordult már, hogy megkérte őket az anya, hogy vigyázzanak a kicsire. Nem értik, most miért nem kérte a segítségüket. 

A nyomozás még folyamatban van. 


Soha ne hagyjuk gyermekünket őrizetlenül, percekre se!

Döbbenetes, amit az anya tett. Egy ártatlan gyermek hunyt el, ráadásul a tíz hosszú nap alatt sokat szenvedhetett is. 

Nagyon fontos, hogy soha ne hagyjuk gyerekeinket őrizetlenül, percekre sem, hiszen bármikor megtörténhet a baj, amit később már nem tudunk visszafordítani!

Nyáron sajnos a mai napig előfordulnak olyan balesetek is, amikor zárt autóban hagynak gyermeket vagy állatot. A szakértők nem győzik hangsúlyozni, hogy ilyet semmilyen körülmények között ne tegyünk, hiszen a felforrósodott autóban életét veszítheti még egy felnőtt is, nemhogy egy gyermek vagy kisállat. 

Az egész ország ismeri a tragikus esetet, amikor 8 órán keresztül maradt a buszban egy kislány, akit óvodába szállítottak volna - sajnos a gyermek nem élte túl a történteket. 

Indexkép: Ольга Фоломеева képe a Pixabay-en

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja