SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Ráesett egy szekrény egy kétéves gyerekre, amikor felkapaszkodott rá

Tóth Nikolett [cikkei] - 2023-09-14
Az anya éppen a mosógépbe pakolta a ruhákat, ekkor történt a baleset. A gyermek életveszélyesen megsérült. A szekrény nem volt biztonságosan rögzítve, és erről tudtak is a szülők.
Ráesett egy szekrény egy kétéves gyerekre, amikor felkapaszkodott rá

/Kiemelt képünk illusztráció/


Nem volt a falhoz rögzítve, pedig tudták, hogy így nem biztonságos

Egy nővel és egy férfival szemben emelt vádat a Borsod-Abaúj-Zemplén Vármegyei Főügyészség életveszélyt okozó gondatlanságból elkövetett súlyos testi sértés vétsége miatt. Kétéves gyermekükre ugyanis rázuhant egy szekrény  - írja a 24.hu.

A szülők egy borsodi albérletben éltek három kiskorú gyermekükkel. Tavaly nyáron vásároltak egy előszoba szekrényt. A férfi a felső rész hátlapját nem rögzítette a falhoz, ugyanakkor tudatában volt annak, hogy így nem stabil és nem biztonságos.

A falnak támasztott szekrény alsó részére kapaszkodott fel a gyermek, amikor az anya a mosógépbe pakolta a ruhákat. A bútor felső polcos része így elmozdult, és azt magára rántva hagyatt esett a gyermek. 

Az anya azonnal leemelte a szekrényt róla, és orvoshoz vitték. A gyermek életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az ügyészség büntetővégzésben meghozandó felfüggesztett fogházbüntetést kért a szülőkre. 

Indexkép: Depositphotos.com

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja