SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

A nyár krónikái

F-B Zsuzsi [cikkei] - 2009-06-09
Ó...ió...ció...áció...káció...akáció...VAKÁCIÓ!!! Itt van végre, idén se kerül el minket! Készíts saját újságot, amolyan nyári magazinfélét, amit anyu szokott olvasni, ha van egy kis ideje.
A nyár krónikái

Írj le mindent, ami a nyár folyamán történik veled, tábori élményeidet, nagy családi nyaralás vicces és szép pillanatait. Rajzolhatsz mellé, vagy fényképekkel illusztrálhatod az eseményeket. Legyél te a család krónikása! Hatalmas élmény lesz felolvasni a családnak fázós téli estéken! Próbáld ki!

Amire szükséged lesz:
dekoráció
- nagy alakú spirálfüzet
- 3D-s csillámos ragasztó/lakkfilc
- színes papírok
- különböző színű dekorgumi lapok/ figurák
- papírragasztó


- olló
- dekorációs műanyag ékkövek, domború, csillámló matricák, mozgó szemecskék...
- fedő filctollak

Először is készítsd el újságod egyedi borítóját! Borítsd be színes papírral vagy dekorgumilappal a spirálfüzeted, aztán ezt szabadon dekorálhatod úgy, ahogy szeretnéd. Dekorgumiból dekorkivághatod és felragaszthatod rá a nevedet vagy valami hangzatos címet is kitalálhatsz, például: "A nyár krónikái", vagy "A Lackó család nyári kalandjai", vagy "Hanka Panka nyári történetei".
Filccel, vagy azzal a domború csillámos tollal is kialakíthatod a betűket. Köré ragaszthatsz bármit, amit szeretnél, ékköveket, matricákat, kivághatsz kis figurákat is dekorbumiból, vagy készen is vásárolhatsz, mozgó szemecskéket ragaszthatsz rájuk. Ereszd el a fantáziádat, ez az újság a tiéd lesz, olyan lesz, amilyen vagy!

Legyen tartalmas és szép nyarad, hogy teleírhasd újságod kalandos élményeiddel!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja