SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Termésekből

[cikkei] - 2005-03-28
Olyan egyszerű termésekre gondolok, mint mogyoró, vagy pisztácia!
Termésekből

Ha elég ügyesen bontjuk ki ezeket a terméseket, akkor szépen feleződnek, így kapunk egy sima felületetű héjat, amit ráragaszthatunk bármire. Papírra ragasztva készíthetünk képet, amin használhatjuk pl. háztetőnek, vagy kövezett útnak. Megfelel egy medve barlangjának is! De szép keretet is készíthetünk belőle a legszebb művünknek! (Vékonyan kenjük be a héjakat a törésvonalon ragasztóval, úgy illesszük a megfelelő helyre. Célszerű egy kicsit nyomni, míg megszárad, hogy jobban odatapadjon a helyére! )

 

 

 

      

 

Ha ennél többre is képesek vagyunk, akkor fogjunk egy kiürült konzervdobozt, egy faládikát! Alaposan tisztítsuk meg, alapozzuk, esetleg fessük le. Ha megszáradt, akkor ragasszuk rá a fenti héjakat dekorációnak. Egy ládikán, dobozon is sok lehetőség van. Ragaszthatjuk egyszerűen, egyenesen egymás mellé, szinte vonalat húzva, de összerakhatjuk például virágnak is. Ha egyébként sok kincsünk van, aminek nem volt helye eddig, akkor a legegyszerűbb tárolókat készíthetjük el egyszerű konzervdobozokból, akár sorozatként, akár egyformára! Máris nincs rendetlenség, csak sok egyedi szobadísz!

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja