SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Bohóc

[cikkei] - 2005-01-16
Hamarosan itt a farsang! Ki lesz bohóc? Most szalvétából készítsünk egyet!
Bohóc

Két különböző, színes, erős szalvétát tekerjünk fel, mint a palacsintát! Bármilyen hihetetlen, ebből lesz a bohóc teste. Mindkét végén kössünk rá madzagot, kis mandzsettát kialakítva. Fogjunk fehér kreppapírt, ebből gombócot alakítsunk ki, csomagoljuk is be ugyanilyen papírba. Erre pár szál színes papírt ragasszunk, ebből lesz a haj. Egy aprócska színes kalapocskát is készítsünk a bohócunknak, ezt ragasszuk a haj fölé! Most a kész fejet, ill. a "palacsintákat" kell össze illeszteni. A kép alapján tegyük egymásra a szalvétákat, igazítsuk a találkozásukhoz a fejet is, és kötözzük össze. Végül egy szép gallért kerekítsünk a bohóc nyakába tortapapírból! Rajzoljunk arcot neki, és kész!

 

               

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja