SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Tankönyvterjesztés - Emmi: a feladat továbbra is a Könyvtárellátóé

Családinet [cikkei] - 2014-02-27
A tankönyvterjesztés a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. feladata, de szükség esetén a Belügyminisztérium logisztikai segítséget nyújt - tudatta az Emberi Erőforrások Minisztériuma (Emmi)az MTI-vel.
Tankönyvterjesztés - Emmi: a feladat továbbra is a Könyvtárellátóé

A Könyvtárellátó Nonprofit Kft. fogja terjeszteni a tankönyveket
 
Változatlanul a Könyvtárellátó Nonprofit Kft. feladata a tankönyvterjesztés, az igények felvétele, a rendelés és a kiszállítás lebonyolítása - közölte az Emmi köznevelési államtitkársága arra reagálva, hogy a hvg.hu információi szerint rendőrök gyűjtik össze a tankönyvkiszállítás tervezéséhez szükséges adatokat.
    
Az államtitkárság közleménye szerint ugyanakkor mivel a köznevelési intézmények működtetését jellemzően az önkormányzatok látják el, ezért a területért felelős Belügyminisztérium logisztikai segítséget nyújt a tankönyvellátással kapcsolatban, ahol erre szükség van.

Rendőrök kereshetik fel az iskolákat
    
A hvg.hu birtokába került, február 20-ai keltezésű tájékoztatás értelmében a rendőrkapitányok megkapták a feladatot, hogy április végéig keressék fel az illetékességi területükön lévő iskolákat, tudják meg azt, hogy a jövő tanévben mennyi diákja lesz az oktatási intézménynek, hogy a tankönyvek tárolására kijelölt helyiség miként közelíthető meg 7,5 tonnás tehergépkocsival, és mi az az időpont, amikorra a tankönyvek átadása-átvétele tervezhető. A levélben hangsúlyozták, mindez Pintér Sándor belügyminiszter döntése alapján történik, és célja, hogy az oktatási intézmények tankönyvellátása időben megtörténjen.

Forrás: MTI
Fotó:
stockimages - FreeDigitalPhotos.net

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja