SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Leugrott az erkélyről és életveszélyesen megsérült egy kisfiú Szegeden

Családinet [cikkei] - 2014-05-13
Életveszélyesen megsérült egy kisfiú hétfő reggel Szegeden, a gyerek leugrott a harmadik emeleti lakásuk erkélyéről, mert el akart jutni az iskolába - tájékoztatta a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője az MTI-t.
Leugrott az erkélyről és életveszélyesen megsérült egy kisfiú Szegeden

Szenti Szabolcs közölte, a szegedi Kisteleki Ede utcába kértek segítséget reggel, miután egy kisfiú kiugrott a harmadik emeleti lakásuk erkélyéről. A helyszínre érkező mentők a 11 éves gyereket életveszélyes sérülésekkel vitték kórházba.
    


A rendőrök megállapították, hogy a kisfiú hétéves testvérével egyedül maradt otthon, mivel a szülők már dolgozni mentek. A gyerekek iskolába indultak, de a lakásból nem tudtak kijutni, mert édesanyjuk bezárta a biztonsági reteszt, amihez nem volt kulcsuk. A nagyobbik gyerek ezért úgy döntött, hogy az erkélyen keresztül ugrik ki az utcára – közölte a százados.
    
A rendőrség kiskorú veszélyeztetése bűntettének gyanúja miatt eljárást indított.

Forrás és fotó: MTI - Donka Ferenc

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja