SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Sulira fel!

Családinet [cikkei] - 2014-05-20
Közel egyéves fejlesztési időszak után, május közepétől érhető el a Sulira fel! elnevezésű táblagép-alkalmazás Android és iOS verziója, amelyek segítségével szakszerű módszerekkel vizsgálhatjuk a 3-6 éves gyermekek iskolaérettségét.
Sulira fel!

Miközben a gyerkőcök a Sulira fel! programmal szórakoztató és játékos feladatokat oldanak meg a táblagépen, a szülők ellenőrizhetik az elért eredményeket és nyomon követhetik gyermekeik fejlődését.

Az alkalmazás segítségével akár már a legkisebbek is fejleszthetik képességeiket az iskolaérettség szempontjából fontos területeken, hiszen a felmérés mellett a gyermekek gyakorlási lehetőséget is kapnak. Mindeközben a szülők a szöveges értékelés alapján segíthetik gyermekeik fejlődését.

A Sulira fel! gyakorló játékai és a felmérési folyamat csak táblagépeken érhető el, azonban az eredményeket okostelefonon is lehetőség van megtekinteni.

Jelenleg öt főbb részképességet vizsgáló feladat gyakorlására, illetve értékelésére készült el az alkalmazás, de a fejlesztők folyamatosan bővíteni kívánják az elérhető feladatok számát, hogy a program az iskolaérettség valóban teljes körű vizsgálatára is alkalmas legyen.

Az Android alkalmazás letölthető a Play Store-ból.

Az iOS alkalmazás letölthető az App Store-ból.

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja