SZAKÉRTŐKMUNKAKÖZVETÍTŐKALKULÁTORBABA-MAMA HÍRLEVELEKFOGANTATÁSTERHESSÉGBABAGYEREKNEVELÉSTB, PÉNZÜGYEKÉLETMÓD, EGÉSZSÉGSZABADIDŐRECEPTEK

Pangasius (cápaharcsa) filé sült zöldségekkel

Családinet [cikkei] - 2009-07-30
Roppant egyszerűen készül ez az étel: a gyömbért és a fokhagymát lereszeltem, összekevertem a szójaszósszal és az olajjal...
 Pangasius (cápaharcsa) filé sült zöldségekkel

Azzal a nagyon szilárd elhatározással indultam ma vásárolni, hogy mindenképpen halat ebédelek, tehát valami szimpatikus darabot be kell szereznem. Mint már mondtam, nem vagyok nagy halrajongó, a halak netovábbja nálam a Rio Mare tonhalkonzervje, egyszerű vagyok tehát, mint egy faék, de legalább fejlődőképes!

Hozzávalók 2 személyre:

pangasius30 dkg pangasius filé

egy ujjnyi gyömbér

1 gerezd fokhagyma

3 evőkanál szójaszósz


3 evőkanál olívaolaj

egy darab póréhagyma, vagy 1-2 szál újhagyma

zöldségek ízlés szerint a körethez, nálam most édeskömény, sárgarépa, brokkoli

Elkészítés:

Roppant egyszerűen készül az étel: a gyömbért és a fokhagymát lereszeltem, összekevertem a szójaszósszal és az olajjal, valamint a pórékarikákkal, és egy tűzálló tálba tettem a halat. A szósszal meglocsoltam, 150 fokos sütőben sült fél órát, majd a végén adtam neki egy kis grillfokozatot is. Közben a feldarabolt zöldségeket olívaolajon roppanósra sütöttem (nahát, most derült ki, hogy szeretem az édesköményt), így tálaltam az ebédet. Meglepő, de finom volt a cápaharcsa, máskor is fogok venni.

Forrás: http://fakanal.freeblog.hu

Kérjük, támogasd munkánkat!

Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!

Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás

Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:

 

(A hozzászólások megjelenítéséhez jelentkezz be Facebookra!)
A szerkesztő ajánlja