Rózsaszín tészta
Kovács Anna [cikkei] - 2011-05-20
Kitűnő csemege ebéd utánra.
Tészta elkészítése:
6 tojásfehérjét 20 dkg cukorral gőz felett felverünk, belekeverünk 6 tojás sárgáját, és 4 csomag puncspudingot, amibe kevés sütőport is kevertünk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe tesszük és 20 perc alatt készre sütjük.
Krém elkészítése:
1 Rama margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, belekeverünk 3 tojás sárgáját.
1 Rama margarint 20 dkg porcukorral habosra keverünk, belekeverünk 3 tojás sárgáját.
A kihűlt tésztát kettévágjuk és megtöltjük a krémmel, majd a tészta másik felével beborítjuk.
Hab:
3 tojás fehérjét gőz fölött habosra keverünk 15 dkg porcukorral. Mikor már kemény a hab, a tészta tetejére kenjük, és csokoládéreszelékkel szórjuk meg.
3 tojás fehérjét gőz fölött habosra keverünk 15 dkg porcukorral. Mikor már kemény a hab, a tészta tetejére kenjük, és csokoládéreszelékkel szórjuk meg.
2011. áprilisi pályázatra beküldött recept.
Kérjük, támogasd munkánkat!
Ha szeretsz minket olvasni, ha csaltunk már mosolyt az arcodra, ha segített már neked valamelyik szakértõnk, vagy ha egyszerûen Te is fontosnak tartod, amit csinálunk, kérjük, támogasd munkánkat!
Banki átutalással:
Magnet Bank 16200106-11697987
Kedvezményezett: Családi Háló Közhasznú Alapítvány
Közlemény: Média támogatás
Vagy bankkártyás fizetés Simplepay-el az alábbi gombra kattintva:
Családinet hozzászólások:
Előző hír
Rafaelló golyó
Következő hír
Közösségi hozzászólások: